I slutet av oktober, president Bashar Assads medierådgivare, Dr. Bouthaina Shaaban, berättade RT: ”Sättet de omringa Mosul visar att de vill att dessa terrorister att flytta in till Syrien.

”De navigerar terrorismen från en plats till en annan, vilket begränsar terrorism på ett ställe och styr den till en annan plats. Det är den absoluta sanningen om vad som händer i vår region ”, påstod hon.

Islamiska Statens ledare, Abu Bakr al-Baghdadi, som enligt uppgift gömmer sig i den belägrade staden Mosul, släppte sitt första meddelandet sedan 2015, där ”han” uppmanade anhängare att föra fullskaligt krig och ta striderna till Saudiarabien och Turkiet.

I det inspelade meddelandet, uttryckte den islamiska staten (IS, tidigare ISIS / ISIL) chefen också förtroende för att terroristgruppen i slutändan skulle segra i att avvärja de irakiska styrkorna och allierade miliser som försöker återta Mosul, där han förklarade ”kalifat” för flera år sedan.

Den 31-minuter långa inspelningen, vars äkthet inte kunde verifieras, släpptes av Islamiska Statens supportrar på torsdagen, enligt Reuters.

Så Kalifatet hotar nu i en 31 – minuter lång inspelning vars äkthet inte kunde verifieras, öppet sina egna ”tidigare” primära uppbackare – av alla parter! – de Turkisk Ottomanska och Wahabbistpolarna…..

Jorå serru, säkert, så är det nog absolut… samtidigt som det som vanligt inte bedrivs en rad opinionsbildning ifråga om fientlighet mot Israel…

Vi resonerar lite löst kring detta:

Så om nu inte Al Baghdadi ( Shimon Elliot från Mossad ) redan har tagits i säkert förvar av Syrisk – Ryska – Iranska underrättelseenheter, just för att göra denna inspelning, alltså för att skapa politiska momentum för möjligheten att kunna kliva över till ”andra sidan” för de ”tidigare” primära uppbackarna, så kan man alltså lugnt anta att detta syftar till en större destabilisering av regionen och att det i så fall är regisserat från Tel – Aviv / Washington, för att skydda Israel.

Översignaleringen angående Mosul från Al – Baghdadi säger väl snarast i så fall, eftersom Tel – Aviv uttryckligen sagt sig se ISIS som en strategisk tillgång i regionen, att det ändå är på så vis att Herr Baghdadi nu underhålls av en viss Herr Nasrallah – med avseende på de uteblivna inspelningarna så kan det givetvis ha varit på så vis ett tag också, vilket i kombination med Not On Yahoos utspel häromdagen i Kreml mot den svalnande Atlantintegrationisten Medvevev förstärker detta intryck.

Det ser nu verkligen ut som att klimatet runt den globala Anglozionisthegemoninsledning hårdnar betydligt och i ljuset av att man nu kommer att försöka slänga Hillary under bussen av skademinimeringsskäl, så kan vi i händelse av detta som omfall också anta att den svenska politiska adeln känner en betydligt ökad press på sig.

Förr eller senare så kommer nämligen kopplingarna mellan Anglozionistmarionetterna i Washington – CIA – Rose & Bad – Tel Aviv – Mossad ändå att komma i ljuset av verkligheten för medvetandets utveckling och detta eftersom Bankerna med sitt militärindustriella komplex kommer att drabbas av sitt ovillkorliga haveri på rent monetärmekaniskt betingade grunder.

Islamic State’s leader, Abu Bakr al-Baghdadi, who is reportedly hiding out in the besieged city of Mosul, released his first message since 2015, urging followers to…
rt.com
Roland Brimow Dem positionerar om sig med andra ord!

Carl Norberg
Carl Norberg Inte nödvändigtvis.

Carl Norberg har svarat · 2 svar · 33 min
Lelle Andersson
Lelle Andersson vafam israhell då?

Grewe Conny
Skriv en kommentar…
Annonser