Eftersom dessa klipp är mycket populära bland alltfler och allt färre blir allt argare, så hjälper vi utvecklingen av det allmänna medvetna medvetandet genom att dela både texten och klippet så mycket som vi kan!

Trots hävdade humanitära motiv, är USA: s agerande i Syrien tänkt att underminera kraften i Ryssland och Irans insatser, genom att Washington försöker uppnå detta mål genom att direkt stödja terrorister, säger Syriens president Bashar Assad.

USA: s hemliga samarbete med terrorister är anledningen till att alla försök till en vapenvila och politisk övergång i Syrien har hittills misslyckats, berättade den syriska ledaren för serbiska tidningen Politika. Intervjun har också publicerats av Syriens SANA nyhetsbyrå.

”Att stödja terroristerna är ett utnötningskrig mot Syrien, mot Iran, mot Ryssland, det är hur de ser på det. Det är därför inte bara denna vapenvila – utan varje försök till eldupphör eller politisk rörelse eller politiskt initiativ, varje misslyckande av dessa saker, var att skylla på USA ” sade den syriska presidenten.

Så naturligtvis kommer då den verkligt tunga problematiken för Clintons upp i dagen, den egna girigheten och det överexpanderade egots förbannelse i form av uppgifterna från Clinton foundation!
Kopplingarna till Sverige är som bekant magnifika i all sin institutionaliserade ruttenhet och utkrävandet av ansvar kommer att bli en riktig cirkus på det internationella politiska planet. Vi ser exempelvis framför oss saker i stil med Maud Olofssons 3790 år i amerikanskt fängelse och liknande varianter för att ha interfererat med Pay2Play i det amerikanska politiska systemet och brott mot lagen om stiftelser för välgörenhet.

En av de största givarna till USA:s tidigare president, Bill Clintons stiftelse Clinton Foundation är svenska Postkodlotteriet. När stiftelsen 2010 öppnade verksamhet i Sverige med eget 90-konto för att kunna samla in pengar i Sverige, var det fritt fram att göra stiftelsen till en av lotteriets förmånstagare.

Lundin Foundations och Lukas Lundins bidrag har också uppmärksammats sedan flera av Lundingruppens företag anklagas för att ha investerat i företag som utfört grova brott mot de mänskliga rättigheterna. Bill Clintons tacksamhet för stödet stack i ögonen på både offren till de drabbade och många människorättsförsvarare.

Telekombolaget Ericsson har i sin tur anklagats för att köpt sig gentjänster genom att 2011 betalat Bill Clinton närmare sex miljoner dollar för att hålla ett tal på en konferens i Hong Kong. Detta ska skett bara veckor efter att Hillary Clinton undvikit att införa sanktioner mot Ericsson, trots att företaget hade affärer med Iran. Samtidigt svartlistades flera andra företag.

Roger Magnergård, pressekreterare på Postkodlotteriet avfärdar i sin tur allt prat om att deras stöd till Clinton Foundation på något sätt skulle påverka amerikansk politik. Vi tar oss för pannan!

Kopplingarna till Sverige är så många att Clinton Foundation i september i år beslutade att om Hillary Clinton vinner presidentvalet kommer stiftelsens svenska avdelning att slå igen verksamheten. Man vågar alltså inte riskera exponeringen. Det innebär att stiftelsen förlorar sitt svenska 90-konto och därmed inte kan vara förmånstagare åt till exempel Postkodlotteriet.
Postkodlotteriet fattade å sin sida taktisk nog och som av en slump redan i augusti beslut om att inte låta Clinton Foundation vara förmånstagare om Hillary Clinton vinner valet.

I slutet av oktober, president Bashar Assads medierådgivare, Dr. Bouthaina Shaaban, berättade RT: ”Sättet de omringa Mosul visar att de vill att dessa terrorister att flytta in till Syrien.

”De navigerar terrorismen från en plats till en annan, vilket begränsar terrorism på ett ställe och styr den till en annan plats. Det är den absoluta sanningen om vad som händer i vår region ”, påstod hon.
Islamiska Statens ledare, Abu Bakr al-Baghdadi, som enligt uppgift gömmer sig i den belägrade staden Mosul, släppte sitt första meddelandet sedan 2015, där ”han” uppmanade anhängare att föra fullskaligt krig och ta striderna till Saudiarabien och Turkiet.

I det inspelade meddelandet, uttryckte den islamiska staten (IS, tidigare ISIS / ISIL) chefen också förtroende för att terroristgruppen i slutändan skulle segra i att avvärja de irakiska styrkorna och allierade miliser som försöker återta Mosul, där han förklarade ”kalifat” för flera år sedan.

Den 31-minuter långa inspelningen, vars äkthet inte kunde verifieras, släpptes av Islamiska Statens supportrar på torsdagen, enligt Reuters.

Så Kalifatet hotar nu i en 31 – minuter lång inspelning vars äkthet inte kunde verifieras, öppet sina egna ”tidigare” primära uppbackare – av alla parter! – de Turkisk Ottomanska och Wahabbistpolarna…..
Jorå serru, säkert, så är det nog absolut…

Materialistiskt orienterade människor förlorar alltmer sin förmåga att känna äkta glädje. De känner sig bara alltmer pressade. Vid denna punkt i den själsliga tillvarons utveckling, är lättnad ingenting mer än temporär avtrubbning av den närmast fysiska biologiska smärtan, medan de inre demonerna är lugnade, har de ändå inte mer än tystats temporärt, så all den stund som andan har återhämtats i kampen mot sig själva, så fortsätter accelerationen i kampen. Det måste till en allt större och yttre mer bekräftande stimulans för att uppnå den känslomässigt lugnande bedövningen.

Det finns ingen plats att gömma sig och ingenstans att ta vägen, det finns några bitterljuva timmars glömska och känslomässigt bedövad glömska på vägen till deras egen totala galenskap. Människan kan visserligen försöka fly undan sig själv och sin egen alltmer ödsliga själ, men den kommer aldrig undan eftersom det sista som någon erfar i livet är en känsla och känslor kan bara upplevas i nu – i verkligheten.

Vi kan bara förändra oss själva om vi vill förändra någonting alls..