Vi tror såklart inte alls att detta – också, även – är en ”killswitch” som Huma Abedin ansåg sig nödgad att hålla sig själv med, säkert ivrigt påhejad av sin förre man, eftersom det var ju faktiskt just detta som hela saken, alltså om e- mail servrar som det handlade om, att se till att Ambassadör Stevens gick i frid för att inte utrikesdepartementets engagemang i Clintondoktrinen skulle uppdagas – eller nåja – vad Clintondoktrinen egentligen handlade om. Så Stevens måste bort och det ansåg både Obama och Clinton – uppenbarligen. Dock inte Petraeus, som hamnade under bussen mot löfte om tysthet (killswitch)

Sedan började den uppenbarligen alltför kroppsöppningsorienterade mannen ifråga Herr Weiner, alltså att kurtisera minderåriga via internet och inte längre bara genom Clintons bekante Epstein och hans Lolita Express, varför hela saken kom i dagens ljus.

Det var givetvis därför man från Clintonsidan såg till att hålla det båda utredningarna separerade för att inte innehållen skulle kunna korstabuleras. (Korskollas)

Men som bekant är alla goda ting tre och tillsammans med utredningen mot Sveri….Ooops Clinton Foundation menar jag naturligtvis, så kommer lyckan nu att bli fullkomlig för Anglozionisthegemonin.

Annonser