I en presidentvalskampanjen som har haft praktiskt taget varje möjlig överraskning, bara en sak saknades: en terroristattack.

Ack ack en sådan olycka, för även det kan nu vara på horisonten när som CBS News rapporterade nyss, så har nyhetsstationen lärt sig om ett potentiellt terrorhot under dagen före valet:

” Källor säger att USA: s underrättelsetjänst har larmat om att gemensam terrorism från arbetsgrupper som al-Qeada kunde planera attacker i tre delstater under måndagen.”

CBS har tillagt att det tros att New York, Texas och Virginia är alla möjliga mål, men inga specifika platser nämns.

En ”högt uppsatt FBI tjänsteman” berättade för CBS News ”,” Våra kontraterrorismenheter och inrikessäkerhetsorgan måste vara vaksamma och väl förberedda för att försvara sig mot attacker här i USA.

Medan CBS försökte dämpa varningen genom att notera att ”källorna betonar att uppgifterna fortfarande utvärderas och dess trovärdighet har inte bekräftats, kan ett sådant hot leda till et minskat valdeltagandet i dessa tre stater och potentiellt påverka resultatet av presidentvalet.

Detta trots att allt fler vet vem och vilka intressen det är som fortfarande styr och regisserar ”terroristerna”

Tjaaaee, det skulle ju gå hem rakt av i Svärje…

Counterterrorism officials being told three states could be targets but credibility of the intelligence hasn’t been confirmed, sources say
cbsnews.com
Annonser