Libyen var mer än någon annans krig, Hillary Clintons krig. Barack Obama motsatte sig det från början – i alla fall utåt. Vem var den person som kämpade hårdast för att få det till stånd? Hillary Clinton.

Vilka länder bidrar mest till Hillary Clinton och varför – Pay2play?

Det är dokumenterat med hela hennes e-post. Hon hade … Hon lade det på sin särskilt gynnade agent i praktiken, Sidney Blumenthal, som inte fick arbeta offentligt i anslutning till Vita Huset, vilket Hillary inte brydde sig om. Det finns mer än 1.700 e-postmeddelanden av 33 tusen av Hillary Clintons e-postmeddelanden publicerade bara om Libyen. Det handlar inte om att Libyen har billig olja. Det handlar om att skapa migrationsrörelser till Europa.

Hon uppfattade det som att avlägsna Gaddafi och störtandet av den libyska staten ner i kaos, var något som hon skulle använda för att bli vald till president. Så sent 2011, finns det ett internt dokument som kallas ”Libyen Tick Tock” som produceras för Hillary Clinton, och det är allt … det är en kronologisk beskrivning av hur Hillary Clinton var centralfiguren i förstörelsen av den libyska staten. Som ett resultat, blev det cirka 40.000 dödsfall inom Libyen.

Jihadister skapades och ISIS etablerades. Det ledde till den europeiska flykting och migrationskrisen, eftersom det inte bara finns människor som flyr Libyen, människor flyr även Syrien, destabilisering av andra afrikanska länder som till följd av tillhandahållandet av vapen. Den libyska staten kan inte längre själv kontrollera flödet av människor genom landet. Så, eftersom Libyen ligger på randen till Medelhavet. Så det hade effektivt varit korken i flaskan till Afrika. Så, alla problem, alla ekonomiska problem, inbördeskrigen i Afrika … Boko Haram ring a bell – anyone?

Tidigare hamnade människor som flyr dessa problem inte i Europa eftersom Libyen bevakar Medelhavet. Och som sades uttryckligen på den tiden, tillbaka under 2011, av Gaddafi: vad gör att dessa européer tror att de gör något bra, försöker att bomba och förstöra den libyska staten? Det kommer att bli översvämningar migranter från Afrika, och jihadister i Europa. Och det är precis vad som hände.

Ja det var precis vad som hände och det var hela tiden meningen att det skulle hända, eftersom Europa är skuldmättat och behöver en ökad offentlig konsumtion för att under politiskt trovärdiga former öka den aggregerade efterfrågan – migrationskostnader – för likviditetsförsörjningen av den ackumulerade räntekostnaden i ekonomin.

14938290_10209389010137032_8910737740767927637_n

Annonser