Hmmmmmm, det där med etnicitet är ett lustigt slaskbegrepp 🙂

Både jag och Conny är som bekant – i alla fall för oss själva – etniska Poxiter, eftersom vi båda läste den utmärkta kulturyttringen Pox, som var en utveckling av serietidningen Epix, vilket gör oss till en etniskt homogen kulturell gruppering.

Vi diskuterar nu om huruvida detta skall utvecklas till en religion?

En av underhusets lagstiftare känd för att ha pålitliga pro-kristna vyer har tagit upp med den ryska regeringen, ett förslag om att skapa en ombudsman för att förhindra interetniska konflikter, främja nationell enighet, och undvika den ryska diasporan.

MP Valery Milonov berättade för RIA Novosti att många bittra etniska konflikter utgår från enkla missförstånd eller dålig kunskap om traditioner eller de kulturella särdragen hos olika etniska grupper som lever i Ryssland.

” I vårt multietniskt land, där varierande och ofta olika kulturer har levt sida vid sida i århundraden, behöver vi en mellanhand som kan anta förmedlande funktioner ”, konstaterade han.

A Lower House lawmaker known for having staunch pro-Christian views has addressed the Russian government with a proposal to create an ombudsman post…
rt.com
Annonser