Eftersom jag nu har förlänats titeln ”misstänksammast av misstänksamma” – a.k.a konspirationismens överstepräst i landet, så kan det ju vara på sin plats att kommentera följande.

Konspirationsteorier rusar skenande genom många alternativa medier, där många tror att detta var ett annat (?) ”hit jobb” av Clintons som vedergällning för FBI e läckorna så nära presidentvalet. Medier som Alex Jones Infowars och WND kör med teorin om att globalisternas mördare, som arbetar för paret Clinton, fick Brown familjen mördade och deras hem brändes för att förstöra eventuella bevis.

FBI-chefen James Comey vägrade att kommentera vid denna tid men bad för privatlivets helgd och hoppades som byrån kommer till rätta med att förlora ”två mycket nära vänner.”

Oavsett hur det än förhåller sig med den saken i verkligheten så kan ingen människa med minsta förmåga till eget tänkande undandra sig förståelsen för att systemets inneboende funktion och karaktär leder till att allt färre människor blir allt rikare på allt fler människors bekostnad, vilket naturligtvis som av en ” slump” bara råkar vara både det motsatta till vad alla politiker inom Anglozionisthegemonin anför och det som alla kan observera genom att betrakta sin omvärld.

Att Sverige är jordens mest Clintondoktrinlojala och tillika EU:s mest Soroslojala land, är givetvis bara bra, speciellt för alla.

An FBI agent believed to be responsible for the latest email leaks was found dead in an apparent murder-suicide early Saturday morning, according to police.
denverguardian.com
Annonser