För alla korkade svenskar som fortfarande ingenting begriper av hur illa detta land sitter till med sin Anglozionistinfiltration i riksdagen, världens mest Clintondoktrinlojala land och mest Soroslojala i EU, ja kanske detta kan vara en väckarklocka om att nu är det nog dags att se till att vänner och bekanta engagerar sig i mer än sin materialism.

Denna publicering i RT är alltså inget beröm för svenskt vidkommande, utan snarare ett tecken på att man är benägen att publicera information som helt havererar det svenska samhället om inte det svenska folket själva börjar ta tag i omstruktureringen.

”Den svenske statsministern Stefan Löfven sade att han skulle föredra att se Hillary Clinton i Vita huset, men förklarade att han var beredd att arbeta med Trump också.”

– Tänk så ödmjukt av honom…..men han kanske vet vem som håller i spakarna…

” Jag tror att valresultatet kommer att göra många individer, liksom marknaden, orolig. Samtidigt är det en situation som vi är väl förberedda för. Jag skulle ha föredragit att Hillary Clinton skulle vinna av ett antal skäl. Däremot kommer Sverige att göra allt för att behålla goda relationer med Förenta staterna, oavsett vem som är president, ”sade han till SVT, samt noterade också sin oro med” det rådande politiska klimatet av hat ”i USA.

Politicians all over the world are reacting as Donald Trump has become president-elect of the United States. Some are congratulating him, while others are…
rt.com