Dela!

Det är viktigt eftersom man till helgen kommer att försöka destabilisera, genom polarisering, världens mest Clintonlojala land med kravaller, alltså precis som i USA nu, under falska paroller med humanitära förtecken, som likabehandling, ömsesidig förståelse, kärlek, transgender och alla andra indelningsgrundande likabehandlingssyften…

Att Sverige är jordens mest Clintondoktrinlojala land säger väl en del om varför så många inte kan förstå varför inte Hillary blev vald till president. Vi får till största delen vår ”nyhetsrapportering” via ägardirektiv styrd press som enbart sysslar med opinionsbildning och alltså INTE nyhetsförmedling. De skriver om det de vill att vi ska tro – det som gynnar ägarintressena, medierna styrs av ägardirektiv.

Det är en orsak till att många inte har så mycket kunskap om det hela, men det är inget försvar och det är absolut ingen ursäkt.
Vi har världens största nyhetssajt och bibliotek gratis på webben. Alla pusselbitar finns där, det enda vi behöver göra är att lägga ihop dem och tänka själva.

Alltså VAD kan bli VÄRRE (Dummare) än det här???

Clinton med anhang har blivit påkommen med att ha skapat, finansierat och beväpnat- bland annat med svenska vapen- ISIS med god hjälp av Saudi och Qatar eller som hon i mail uttryckte själv
”hemligt ekonomiskt och logistiskt stöd till både ISIS/ISIL och andra radikala Sunni grupper” enligt en rapport som släpptes av Wikileaks 2014-08-17

Detta för att kunna destabilisera länder för att på så sätt få en anledning till att få sätta in ” freds och demokratiutvecklande insatser” och ta kontrollen över i första hand naturresursflöden men även över betalningsinfrastruktur och betalningsmedlet.

Som om inte skapandet och gullandet av ISIS räcker, så tog hon bland andra humanitära insatser även genom Clinton foundation, i princip alla pengarna som samlats in till förmån för Hahiti. Endast 2% av pengarna kom dit det skulle.

Det svenska folket måste fatta att det är jordens mest grundlurade och att den Anglozionistiska bankhegemonins politiska adel i riksdagen, är till för att vilseleda befolkningen – DEN ÄR INTE TILL FÖR ATT GÖRA BEFOLKNINGEN UPPLYST OCH MEDVETEN!!!

Annonser