Så kommer då det som vi alla visste måste komma och vi undrar stilla om vår idé med att göra Hillary till president i Sverige, ändå inte är rätt så väl funnen….

Hon är ju trots allt mer populär här i Sverige än i USA och så slipper hon ju dessutom förhören som Trey Gowdy annars kommer att utsätta henne för, även om underhållningsvärdet kommer att vara i princip omistligt, men vi kan inte helt undvika att känna att någonstans går också en gräns även för hans annars så till synes gränslösa korrekthet och USA behöver faktiskt alla moraliska förebilder som kan uppbringas nu.

Så att utsätta honom för frestelser som denna kan inte vara det bästa för USA, då han nog har en rätt intensiv vilja till att lämna efter sig en moraliskt bättre plats för sina barn, än den som han själv har tvingats att leva på.

Så det är väl bäst att Stefan Löfvén ger Hillary politisk asyl och då kan han ju dessutom lägga ner de rättsliga processerna mot Assange

Fast å andra sidan kanske det är på så vis att Gowdy faktiskt har den moraliskt själsliga resning som krävs för att visa att det går att försöka göra någonting bättre, att människan kan utvecklas och inte behöver falla för sin egen småaktighet – dumhet. Det är faktiskt precis vad USA behöver nu. Hillary skall fällas och vad Sverige behöver är just precis det så vi kommer att få vad vi har förtjänat.

usanewspolitics.com