Vem kan ligga bakom detta, ja det borde ju många i världens mest Clinton – Soroslojalistiska land kunna räkna ut?

”Amerikaner att samlas till hundratals Fridfulla Sammankomster av Solidaritet, motstånd, och andra anledningar.

Hundratals amerikaner, från dussintals organisationer samlas fredligt utanför Vita huset och i städer i landet att ta en fortsatt ställning mot kvinnohat, rasism, islamofobi och främlingsfientlighet.
Ikväll kommer tusentals amerikaner samlas till hundratals fredliga sammankomster i städer över hela landet, även utanför Vita huset, efter resultatet av tisdagens presidentval.”

Dessa sammankomster – organiseras av MoveOn.org och allierade – ”de kommer bekräfta ett fortsatt avvisande av Donald Trumps trångsynthet, främlingsfientlighet, islamofobi och kvinnohat och visa vår beslutsamhet att kämpa tillsammans för ett Amerika vi fortfarande tror är möjligt.”

Inom två timmar efter denna uppmaning till handling, hade MoveOn medlemmar skapat mer än 200 sammankomster i landet.

Vidare:

” Vi går in i en tid av djupare och helt nya utmaningar, en tid av fara för våra samhällen och vårt land. I detta ögonblick, måste vi ta hand om oss själva, våra familjer och våra vänner-särskilt de av oss som står vid fronten inför hat, inklusive latinamerikaner, kvinnor, invandrare, flyktingar, svarta människor, muslimer, HBT amerikaner, och så många andra. Och vi måste göra det klart att vi kommer att fortsätta att stå tillsammans. ”

MoveOn.org är en George Soros NGO (Non Government Organisation)… och George Soros icke-statliga organisationer har absolut ingenting att göra med välgörenhet eller rättvisa, och allt att göra med politiskt inflytande, och i extrema fall – alltid vid behov -göra uppror mot regeringar.

Vi har sett Soros starta destruktiva rörelser för att ta bort dem han anser olämpliga att regera i en mängd olika länder, senast i Ukraina, med Soros sponsrade Maidan – kupp.

Nu ser det ut som Soros kan komma att ställa in siktet på att sabotera det kommande presidentskapet för Donald Trump. Givetvis så måste även Sverige få sig en släng av den opinionsbildningsmässsiga sleven

Vi vet, tack vare Wikileaks, att George Soros är en stor supporter finansiär av Hillary Clinton, eftersom Hillary Clinton alltid ser till George Soros ‘bästa.

Vi är därför också säkra på Trumps seger är ett beskt piller för Anglozionist globalisten Soros att svälja. Mellan Putin och Trump kan nämligen Soros slutligen få börja känna sin makt på den internationella arenan vackla.

Vi får se om MoveOn.orgs uppmaning att protestera har tillräckligt starka ben, eller om det så småningom kommer att mattas av och blekna bort, på ungefär samma sätt som vi bara kan hoppas att Soros så småningom också kommer att göra.

Det enklaste för Trump om han vill slippa trycket från den Djupa Staten och Soros, måste rimligtvis vara att ta upp frågan om vilka som ligger bakom 9 – 11, samtidigt som utredningen mot Hillary tas upp igen.

15027874_10209460250557998_5744603802471836070_n.jpg

Annonser