Och med Donald Trumps ställningstagande till Soros och Syrien, så kommer FN i och med detta att ha skrivit under sina egna finansieringsproblems uppkomst – något som Trump ändå redan innan detta uttrycktes skulle komma att aktualiseras, vilket också markerar splittringen mellan USA och Anglozionisthegemonin med exempelvis Sverige.

Enklare uttryckt – FN står uppenbarligen inför omfattande organisatoriska och strukturella reformer och det är inte en slump att de som nu har röstat emot resolutionen, alltså är länder som har lidit mycket av den Anglozionistiska imperialismens härjningar.

Ukraina-resolutionen som beskyller Ryssland för flera kränkningar av de mänskliga rättigheterna i Krim, som godkändes av kommittén i FN: s generalförsamling på onsdagen, har beskrivits av Ryssland som partisk och att den inte återspeglar den verkliga situationen i regionen.

Utkastet godkändes av det tredje utskottet i FN, som är ansvarigt för sociala, humanitära och kulturella frågor. Totalt 73 ledamöter i utskottet, inklusive USA – (alltså fortfarande), Storbritannien, Kanada och andra EU-medlemmar har röstat för resolutionen, medan 23 länder, bland dem Ryssland, Kina, Indien, Serbien, Syrien, Iran, avvisade förslaget. Totalt 76 nationer avstod från att rösta.

Vidare för Svenskt vidkommande:

Antagandet av resolutionen hyllades av Ukrainas president Petro Poroshenko som en ”sann seger för rättvisa”, och han uttryckte tacksamhet till alla anhängare av förslaget på sin officiella Facebook-sida.

Tjaaaeee, Soros är ju en ”filantrop”…så vad kunde man ha förväntat sig 🙂

Annonser