Samtalsämnen Dryftade?

2016-11-16

Så gör de i Grekland, men det är klart, det stod ju trots allt lite längre fram i kön och har haft lite mer tid på sig att förstå den yttre grunden till samhällets tillstånd.

I Svärje fick vi en president från Ukraina istället, men inte ens Expo behagade störa den nazistanstrykna presidenten under hans besök.

Med tanke på att Ukrainas ekonomi är på fel sida om obefintlig och att Svärjes ekonomi har en aggregerad efterfrågan vars försörjning var tänkt att komma från mellanöstern - men inte verkar göra så efter ett amerikanskt presidentval förra veckan, så undras det faktiskt om vad det var för samtalsämnen som dryftades.

Kanske något om vad de tre hedersambassadörerna Jan Danielsson, Göran Persson och Carl Bildt uträttat under den tid de uppburit dessa sällsynt hedrande titlar av auktoritet.

Kanske surmulna krigsveteraner från Ukraina kan hjälpa Svärje försörja sin aggregerade efterfråga om det kommer tillräckligt många?//G.C.

Leftist demonstrators protesting against US President Barack Obama’s visit to Athens have clashed with police, who used tear gas to disperse the crowd as people tried…
rt.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram