Stefan Löfvens omdöme är ju välomvittnat, men inte ens han kan överträffa sin moraliske vapenbroder och gode vän Petro Poroschenkos senaste bravader i politisk moralisk tvivelaktighet för att gynna den bankstyrda Anglozionisthegemonin på bekostnad av landets egen befolkning.

Just när du trodde att det inte kunde bli mycket värre för Ukraina med sina särskilda ambassadörer från Sverige – Europas mest korruptionsbelastade och fattiga bananrepublik mest skuldsatta, som förresten som Ukraina fortfarande går med full gas mot en socioekonomisk katastrof och status av en ”havererad stat”, – konkurs och russofobisk regim, så har Kiev återigen framgångsrikt lyckats vanhedra landet inför hela världen och har återtagit ledningen i dumskalleligan.

Och nej, jag talar inte om ännu en serie knogmackor i Ukrainas parlament , eller debaclet kring förre Odessaguvernören / ville vara kriminell Mikhail Saakashvili , eller till och med Ukrainas pinsamma problem med värdskapet för 2017 års Melodifestival . Ta inte fel här – alla dessa saker är mycket nya, och utan tvekan oerhört förnedrande för människorna i Ukraina.

Men även när dessa kombineras med de andras tidigare nämnda fel så uppgår de inte tillsammans till den typ av fullkomlig inkompetens som avslöjades genom veckans utnämningen av en 24-årig ukrainsk pinuppa, Anastasia Deeva, till en hög post som vice inrikesminister för EU:s Integration.

Vi kunde väl aldrig ha gissat att EU.s integrationsfrågor kunde vara på tapeten när Petro besökte Sverige…

Meet Anastasia Deeva – Ukraine’s newly appointed deputy interior minister.
theduran.com|Av Sergey Gladysh
Annonser