Här har vi alltså ytterligare ett utmärkt exempel på det växande motståndet mot det sönderfallande Sverige och Anglozionistkyrkan på den internationella arenan. Snart måste man vara en riktigt kulturutvecklad och språkvårdad svensk för att inte begripa vad det är för någonting som Sverige genom att verka utan att synas har ägnat sig åt i flera hundra år och och vad detta slutligen kommer att leda till – inte minst om vi inte byter socialpolitisk och samhällspsykologisk utvecklingsriktning illa kvickt nu.

Hizbollah , en libanesisk shia – rörelse, har implementerat en ytterligare brigad av dess soldater i Syrien, rapporterade tidningen Izvestiya. Enligt tidningen blev enheten initialt skickad till Aleppo, och efter att ha tagit staden, kommer den att delta i en offensiv mot Idlib, som är det viktigaste fäste för den så kallade ”moderata” och bland annat svenskstödda oppositionen. Experter förklarar att enheter av dessa libanesiska allierade är den viktigaste slagstyrkan för Bashar al-Assad, och en ökning av deras antal innebär att man nu kommer förbereda sig för en ny offensiv.

Enligt den pensionerade syriska brigadgeneralen Ali Maksud, kommer Hizbollahs styrkor, som är flyttade till Syrien , att vara en del av en kommande storskalig operation för att befria områden, som upptas av – Anglozionistunderstödda – militanta.

One more brigade of Hezbollah fighters has been deployed in Aleppo. The Hezbollah, a Lebanese Shia movement, has deployed another…
southfront.org
Annonser