Naturligtvis, i ljuset av en eroderande Anglozionisthegemoni med sina numera uppenbara grunder av infiltration – verka utan att synas – så kommer verkligheten förr eller senare till en plats mellan städ och hammare i ett förändrat informationsrörlighetsklimat.

Vi har beskrivit detta oräkneliga gånger och vi ber därför ändå om ursäkt för våra upprepningar, när det nu blir som vi har postulerat.
Trots allt så är människor fria att tro vad de vill om vad som helst.

Ett antal turkiska militärer utplacerade på Natobasen i Rheinland-Pfalz i sydvästra Tyskland, har begärt politisk asyl, rapporterar tyska medier.

Cirka 40 av de hundratals soldater som finns stationerade vid Ramstein US Air Force Base i Rheinland-Pfalz är från Turkiet.

Den 15 juli, ägde ett militärkuppförsök rum i Turkiet. Det undertrycktes följande dag. Över 240 människor dödades under detta kuppförsök och uppskattningsvis 2000 skadades. Ankara anklagade den ClintonSoros understödjande och CIA finansierade islamiske ledarent Fethullah Gülen, som har bott i den amerikanska delstaten Pennsylvania sedan 1999, och hans anhängare för att spela en nyckelroll i kuppen. Enligt den turkiska justitieministern, har totalt 32.000 officerare, högt uppsatta tjänstemän, domare och lärare som misstänks vara Gulen anhängare gripits i Turkiet efter det misslyckade kuppförsöket.

Sverige och Gulenister? Tjaaaaee, inte ens en svensk kan ha hunnit glömma bort soppan med Mehmet Kaplan och Yassir Kahn – han som finns på fin bild med Barbara Spectre – Paideia projektet.

Read more:

A number of Turkish servicemen deployed at the NATO base in Rhineland-Palatinate, in southwest Germany, have asked for political asylum, German media…
sputniknews.com|Av Sputnik