Anglozionistiska krigshetsare och neokonservativa i den djupa staten och marionettregeringen kommer att försöka misskreditera sönder alla Trump nominerade på säkerhet och den politiska arenan. Trump har vägrat att lyssna på någon av dem, men några har inbjudits till vidare förehavanden. Men vi vet inte vem som talar med Trump och vem som talar med de olika expertpaneler som kommer att råda vem de tycker att han borde välja. Så några neokonservativa och krigshetsare som John Bolton och General Keane har nått fram till Trump Tower. Men han undvek dem alla dessa år och hela kampanjen. Vi tvivlar på att de kommer att ha någon roll i politiken. Han anser dem som misslyckanden.

Räkna med mycket djupa strukturomvandlingar på CIA och i statsapparaten. Vi tror att Flynn kommer att använda den militär han känner och litar på som ställföreträdare och statssekreterare. General Keith Kellogg och General Ronald Burgess är sannolika för viktiga positioner.

Det måste vara så här saneringen av den underjordiska världen av den djupa staten blir gjord. Om president Carter gjorde sig av med 800 tjänstemän när Stansfield Turner försökte rensa ut CIA, satsar vi på att det finns minst 1500 officerare i CIA som behöver pension nu. Att Erdogan måste göra vad han gör borde inte förvåna någon.

När det gäller utrikesdepartementet och Clinton korruptionen med lön för att spela spelet, det är bara halva problemet. De åttio åren av Khazarisk – Anglozionistsk – dominans i utrikesdepartementet har skapat behovet av att hela tillställningen borde stängas ner med undantag för viseringar vid ambassader och konsulat. (Vi skulle använda handelsdepartementet under tiden. Skicka hem alla andra från statliga instanser. Styrelser i tio år.)

Tillägg: General Flynn har tidigt i den primära kampanjen konsulterats som rådgivare till fem kandidater. Carly Fiorina, Scott Walker, Ben Carson, Ted Cruz, och Donald Trump. Han valde Trump som den som ville bli president för att organisera landet och göra Amerika starkt igen. Nu kommer Trump, Bannon och Flynn att dränera träsket, om de kan överleva.

(Flynn har utsetts NSC rådgivare och kommer att beordra en personalstyrka på 400 från alla andra underrättelseorgan, har det rapporterats av Fox och AP.)

A bird’s eye view of the vineyard
thesaker.is
Annonser