Vi spolar tillbaka ett år och ser vad vi funderade på då?

Vi kan väl passa på att slå ett slag för att EXPOnera intellektuellt minimalistiska Expo, med sina Hillary Clinton anhängare och helt öppna Anglozionister – i ljuset av hur det nu faktiskt går för både henne och Anglozionisterna – som alltmer hamnar ute på det sluttande plan som består av nattgammal IS, iklädda rullskridskor istället för Nikeskor.

Vi lovar naturligt artigt att inte enbart jaga er för era opinionsbildningsmässiga och tvivelaktiga förehavanden för att upprätthålla bedrägeriet, en viss moralfilosofisk bildning måste ni faktiskt uppenbarligen bibringas för vårt allas bästa.

SÅ vårt varma lycka till med uttryck som ligger i linje med detta framgent.

”Expo skriver ånyo om konspirationsteorier och media följer upp. För några år sedan varnade man främst för antisemitism. Med cherrypicking-retorik kunde media och politiker räkna in i stort sett alla som ifrågasatte en officiell teori till gruppen judehatare, massmördare eller dylikt. Nu har Expo expanderat målgruppen till kritiker av den parlamentariska demokratin eller av banker och de som är antikapitalistiska.”

Att Soros finansierar Expo, är ingen hemlighet numera.

REPLIK. Expo skriver ånyo om konspirationsteorier och media följer upp. För några år sedan varnade man…
newsvoice.se|Av NewsVoice
Annonser