Håkan skriver:
”Hon är ju tokig…
Vi lånar 600 miljoner om dagen och Stadsskulden är 1400 miljarder 😳
Hur fan kan hon försöka slå i oss att det är överskott på gång.”
Nisse Lundstedt;
Det är samma gamla vanliga förtroendeupprätthållande svammel som kommer ifrån kulissväkteriet om och om igen.
Samma lögner som upprepas som om det vore ett hack i skivan.
”Nya överskott i sikte”
”Fulla lador”
”Ordning och reda i de offentliga finanserna”
”Budget i balans”
”Få fart på jobben och tillväxten”
”Svensk ekonomi går som en tesla”
”Sverige har välkapitaliserade banker”
Vem som helst med en någorlunda fungerande hjärna borde kunna räkna ut att det inte finns något överskott när staten skuldsätter sig 600 milj om dagen till privatägda banker – som skapar dessa låtsaspengar ur tomma luften – mot en växande återbetalningsskyldighet på grund av den utanpåliggande räntekostnaden som alltså gör att mer pengar ska betalas tillbaka än vad som skapades när staten skuldsatte sig.
Mer pengar kräver mer skuldsättning eftersom det är vad det vi kallar pengar är – skuld belastad med en räntekostnad som skapas av enskilda profitörer.
När det inte går att skuldsätta sig mer i det överskuldsatta landet Sverige för att hålla igång pyramidspelet så är det utförsäljning av allmännyttan till vrakpriser som gäller och som endast gynnar #bankmaffian medans resten av samhället blir lidande.
Man sparar in på barnens skolmat, låter de gamla vanvårdas, vi får allt fler fattigpensionärer som blir hemlösa och blir beroende av soppkök för att överleva, man slaktar assistansen för de allra svagaste i samhället såsom handikappade som är mest beroende av hjälp för att kunna överleva dagen, allt fler tvingas att prostituera sig för att tillgodose sina basala behov som mat och husrum osv.
Allt färre blir allt rikare på allt fler människors bekostnad!
Samtidigt sitter Wallenberg och täljer guld på bedrägeriet och smörjer kråset och drar i sina marionettdockor som spelar den politiska teater som utan tvekan kommer att gå till historien som den sämsta någonsin, och att vi har gått på denna teater.
Tjaae.. det lär också skrivas in i historieböckerna.
#Skuldmyntfoten #Proffslögnare #Korruptiker #InvestorsverigeAB
#WallenbergBonnierSachsLundinÄrIngifta #BankernaÄgerMedia #AlltÄrEnFasad #Bankdiktaturen #FörståEllerFörgå #Vakna
#FinansiellDiktatur vs #EkonomiskDemokrati
#Folkresningen #Bankreform #DeFria

Statsfinanserna går mot högre överskott i år än tidigare beräknat, enligt Ekonomistyrningsverket, ESV. Finansministern ser fram emot ett ökat…
di.se
Annonser