Med riggade marknader på rekordnivåer och med ett Anglozionistiskt etablissemang som ändå håller detta pyramidspel i gång tillsammans, så att de kan extrahera några mijarder mer före kollapsen av deras dröm – skuld – baserade digitalkonfetti har en illusion av normalitet invaggats i hundratals miljoner människor i väst, i en falsk känsla av trygghet helt enkelt. Denna globala sjukdom expanderar exponentiellt för varje dag som går och värst är det i Sverige med sin egen typ av upplyst och medveten befolkning, som under den varma vägledningen av de presstituerade – ägardirektivstyrda – medierna inte har en aning om annat än att Donald Trump måste vara ond och att snart är det jul och dags att mula nyllet med ännu mer bedövande socker och gifter – för att slippa tänka och ifrågasätta de egna föreställningarna.

Mellanöstern är fortfarande, även om det för all del lugnar ner sig allt snabbare – en presumtiv krutdurk beroende på sitt geostrategiska läge ; Ryssland och USA är alltjämt bara ett falskflaggat felsteg från att skjuta sig till det krig som Anglozionisterna behöver för att dra bort fokus från det kollapsande bankkontrollerade ekonomiska systemet; Europa håller därför på att med Anglozionistiskt uppsåt invaderas av muslimska horder (Kalergi / Paideia – projekten) trots och även just på grund av ländernas obestånd och att deras så kallade socialistiska paradis går i inte bara ekonomisk konkurs utan även moralfilosofisk, genom destabilisering som har skapats med uppsåt; Nato ( CIA, delar av Pentagon och det ännu återstående amerikanska utrikesdepartementet under Obama ) provocerar Ryssland på en daglig basis; Japans decennier långa depression förvärras och är nu så illa att man skickar militär trupp till Carlbildtien – Syd-Sudan för att etablera en opinionsbildningsmässig fokusförskjutning; Kinas skuldbubbla närmar sig bristningsgränsen; och valutakrig utkämpas över hela världen. Vanföreställningar gör att västvärldens befolkningar i vad som kan se närmast medvetet ut, ignorerar fakta totalt eftersom att erkänna dem skulle kräva smärtsamma val och att acceptera konsekvenserna av decennier av egna dåliga beslut. Att ha varit grundlurad hela livet.

Medan Trump fokuserar – och skäller ut medierna dolt men det blev öppet – på att fylla sitt kabinett med motverkande krafter till Status Quo – eftersom han vet att den mekaniska grunden till en fortsättning är borta och han förbereder sig för sin invigning om åtta veckor från och med nu, samlar de onda – Anglozionistiska – krafterna sina styrkor i Mordor och förbereder sig för strid. Vi är mitt i lugnet före stormen. Ingenting har förändrats sedan valet ur ett skuldkrisperspektiv, ingenting utom att det har blivit värre. Det verkar som om mainstreammedias förståsigpåare nu avsiktligt sover vid ratten och att Anglozionist-administrationerna har slagit upp portarna för de offentliga utgifterna till 100%. Maggan lador fullkomligt bara bågnar av ackumulerat välstånd…

…och nu kommer det ju tal om medborgarlön för likviditetsförsörjningen av den ackumulerade räntekostnaden.

Obama å sin sida har därför gjort det till sin uppgift att nå $ 20 biljoner i skuld innan han avgår – alltså hålla igång likviditetsförsörjningen av den ackumulerade räntekostnaden. Med nuvarande takt till skuldackumulering, kommer han att nå sitt mål i mitten av december. Obama-administrationen har ökat statsskulden med $ 324.000.000.000 under de första 48 dagarna av räkenskapsåret. Det är en hastighet av $ 6,75 miljarder dollar per dag. Graden av ackumulering förra året var $ 3,3 miljarder dollar per dag. Detta är utom kontroll, och inte ett pip från propagandamedia eller den inkommande administration. Som trots allt knappast kan ha missat den här detaljen…

Så hur mycket finansiell belastning skall en ekonomi belastas med och varför?

I de mest ClintonSoroslojala landet på jorden där feminazister och HBQT – ligister härskar oinskränkt i det allmänna medvetandet kommer uppvaknandet att bli en verkligt bitter brygd att svälja.

Ljuset till vår själsliga vägs ledning – vår utveckling – kommer inifrån oss själva och det är bara en fråga om att våga se det, att utgöra en del av den förändring vi vill se i omvärlden.

15202488_10209544005131810_8860825086790170394_n.jpg

Annonser