Merkel har häromdagen kommit ut med sitt beslut att köra på´t igen nästa år:

Även om hennes eget parti är inte exakt entusiastiska över detta. Mycket mindre än så är hennes koalitionspartners. Det ser ut som om hon kommer att vinna säkert, men det är en i slutändan meningslöst sista strid. Den tyska politiska ledningen har bara mer av samma misslyckade politik att erbjuda, utförda av samma misslyckade politiska personal. Det blir bara alltmer uppenbart tragiskt och skamfyllt med den Anglozionistiska politiska charaden för att upprätthålla skenet av ett förtroende som redan för länge sedan är förbrukat

Jag tror att den politiska och mediala etablering i Europa har inte mindre än ett enormt stort problem.

Först sa de att Brexit kunde inte hända och alla som stödde det var nazister och världen skulle sluta att existera. Sedan hände Brexit.

Då sade de att Trump kunde aldrig vinna och alla som stödde honom var nazister och världen skulle sluta att existera. Sedan vann han.

Nu har vi reprisen på presidentvalet i Österrike och folkomröstningen i Italien inom nästan ett par veckor. Vad händer om valet i Österrike går till FPÖ: s Hofer och Renzi misslyckas i Italien (vilket ser mycket troligt ut)?

Blir alla nazister då och världen slutar att existera?

Sedan valet nästa år i Nederländerna, Frankrike och Tyskland och kanske Italien. Wilders i Amsterdam, Le Pen i Paris, Merkel i Tyskland, Grillo i Italien, Storbritannien lämnar EU och Trump i Vita huset? Vem vet? Behöver inte bli så … Men för första gången, det ser ut som det verkligen kunde bli så.

Det skulle oroa mig en hel del om jag var en svensk Clintonsoroslojal EU marionett.

 15181627_10209555486818845_3462011978503370607_n
Annonser