Jorå serru….och om detta skulle visa sig stämma med verkligheten, så kan vi ju i alla fall konstatera att det mesta för svenskt vidkommande faktiskt är precis så illa som det överhuvudtaget kan bli, med avseende på att vi är det mest Clintonsoroslojala landet på jorden, detta alltså i en allt mer öppet sönderfallande Anglozionisthegemoni vars överskuldsatta banksystem nu, som det förefaller i så fall, skapar alltmer öppet farsartade politiska uttryck.

Al-Waleed bin Talal, en saudisk industrialist, investerare och naturligtvis ”filantrop” – som Soros – som är en medlem av den saudiska kungafamiljen, anklagade ryska och syriska styrkor för massgrymheter under sin framryckning i Syrien och beskriver att fasansfulla bombningar under de senaste dagarna har dödat kvinnor och barn i allt snabbare takt. Vilka intressen som har finansierat regisserat och beväpnat ISIS talas det inte lika öppet om …, av någon anledning.

”Regimen och Rysslands användning av brandvapen har bidragit till samvetslösa civila dödsfall och lidande”, sade Al-Waleed bin Talal.

Å andra sidan – fast då egentligen egentligen den sida som är skyldig – så blev den saudiska prinsen Al-Waleed bin Talal varmt välkomnad av israeliska tjänstemän i utrikesministeriet och undertecknade ett memorandum of Understanding (MoU) 15 apr 2016.

”Vi är så glada idag för att se arabiska mentalitetsförändringar och att arabstaterna inte anser Israel som sin fiende längre. Vi bör samarbeta för att rädda syriska medborgare från Rysslands grymheter, om Putin inte kommer tillbaka till förhandlingsbordet, kommer jag att finansiera Israel och arabländerna för att invadera Ryssland ” uttryckte den saudiska prinsen på en ljudinspelning som släpptes under helgen.

Att Al-Waleed skull använda sin förmögenhet till att minska lidandet på platsen genom att exempelvis sluta med halshuggningar själv, är givetvis inte att tänka på, medan hot om invasioner, som om de skulle lyckas, påverkar styrningen av oljeprisutvecklingen förefaller ligga närmare till hands. Vi misstänker dock att sömnlösheten i Kreml över de uttryckta hoten därför inte heller är alltför påtaglig?

Annonser