I ljuset av olika nu uppdagade pedofilhärvor i Europa där det Anglozionistiska etablissemanget – det var ju uppenbarligen rätt många som inte åkte dit med kapten klänning som bekant…. – är blygt sagt överrepresenterat, så finns det naturligtvis motsvarande pedofilstruktruer etablerade på andra håll och eftersom detta måste anses vara en av de mer effektiva utpressningsskapande hållhakarna för att skapa ”lojalitet,” så är det bara en tidsfråga innan tingens ordning kommer i ljuset av verkligheten.

Tyvärr så kommer det för svenskt vidkommande med tiden att visa sig att de gamla bruksorterna – vilket som av en slump beskrevs av Leo Trotskientusiasten tillika Expogrundaren Stieg Larsson – bär på oerhört mörka hemligheter och att dessa psykosociala avarter minsann inte försvann med Kapten Klänning.

Vi dristar oss nog till att spekulera i att den Z – vän – ska uttryckta humanitära stormaktsambitionen har sin verkliga grund i samma faktum som alltid – det rakt omvända emot vad som uttrycks!

I det här fallet gör FSB fullkomligt rätt i att sälja ut skiten rakt av!

A warning to viewers, the following images are disturbing. This all began after Wikileaks founder Julian Assange released hundreds of thousands of secret doc…
youtube.com