Att det amerikanska folket röstade på Donald Trump innebär inte att Donald Trump kommer med alla lösningar för att momentant – direkt – desinficera Washington från egennyttig globalistiskt strävande Anglozionistinfiltration.

Vi i Sverige befinner oss i den situation som vi befinner oss beroende på att det har varit som det har varit och att vi har betett oss som vi har gjort, precis som i USA, så förändringen till det bättre måste komma inifrån oss själva om den skall komma överhuvudtaget, samhället kan bara förändras om individerna – vi själva – förändrar sig och därmed sitt beteende, här precis som i USA.

Anglozioniststrukturen är mycket gammal och den moralfilosofiska ryggraden är följaktligen av samma modell och kvalité, vilket nu är uppenbart i ljuset av verkligheten, för alla som är villiga att se alltså..

För Sverige gäller alltså precis som för människorna i USA att det svenska folket – det som sedan länge är dömt att upptäcka att dess välstånd ( deras högst älskade individuella materiella välfärd) har offrats på den falska solidaritetens altare – måste själva ta tag i denna situation som i allt väsentligt handlar om ledning av allt ifrån sig själv som individ till vidare upplysning och ledning för sin omgivning.

Ledare som vilseleder är inte ledare per funktion, ingen är ledare av någonting men alla kan vara ledare till någonting.

It Is Up To Us Paul Craig Roberts Did Donald Trump win the election because he is a racist and misogynist and so are the American people? No. That’s BS fro
paulcraigroberts.org
Annonser