Och låt oss vara ärliga, med de amerikanska Anglozionisternas period av makt mycket snart kommer att förändras, åtminstone tillfälligt, har juntan i Kiev absolut ingenting att förlora på ett direkt, uppenbart, angrepp på Ryssland. Tänk på det: EU och NATO: s ledare i Europa är helt förfärade över Trumps seger och de är i desperat behov av en kris, vilken kris som helst, vilket skulle ge dem en mening, en känsla av mening, en motivering inför den europeiska allmänna opinionen.

Under tiden har kulturministern i Ukraina förklarat att människorna i Donbass är ”genetiskt olämpliga” för att accepteras av den ukrainska kulturen (om det är någon som fortfarande undrar varför man med rätta kallar detta system ”Ukronazi” och inte ”ukrainska”?), Medan Europaparlamentet har förklarat att EU befinner sig i ett tillstånd av ”informationskrig” med Ryssland och att EU måste ”reagera” på den ryska attacken.

När det gäller Lettland , Litauen och Estland, alla förbereder sig för den överhängande ryska invasionen. När det gäller polackerna, de är upptagna gräva upp kroppen av Lech Kaczynski i hopp om att bevisa att den ryska militären sköt ner hans flygplan 2010.

Nästa månad kommer att vara mycket farlig, faktiskt.

First, it appeared to be a fluke: this summer the Ukronazi regime sent a small terrorist unit into Crimea tasked with blowing up several targets in the Crimea (see here for…
russia-insider.com
Annonser