#RationellaFronten har en viktig fundering för Dig:
Det här är historien om en Hillary Clinton-supporter som alltså sade sig vara emot Dakota Access Pipeline där en kvinna nu fått amputera sin ena arm efter att kravallpolis gått lös på den fredliga demonstrationen med ”icke-dödligt” våld…
Kvinnan heter Jill Stein. Hon fick mycket uppmärksamhet i media efter att ha skrivit ett litet budskap med sprayburk på en schaktmaskins plog. Stackarn fick till och med böter. Men här blir det konstigt:
Varför stödjer Jill Stein en politiker med finansiering från Swedbank, som också finansierar Dakota Access Pipeline med 39 miljoner kronor (!), om hon nu verkligen är emot DAPL?
Varför stödjer Jill Stein politikern Hillary Clinton, som i mail avslöjats stödja och få stöd utav Saudiarabien, som alltså påstår sig vara feminist samtidigt som hon alltså ryggdunkar en diktatur som förtrycker och kroppsbestraffar kvinnor. Varför stödjer Jill Stein denna utrikespolitik, efter att Hillary Clintons läckta e-mail avslöjar hennes stöd till ISIS?
Är det inte helt enkelt så att bankernas pengar styr den ekonomi som kontrollerar politiken, och att alla korruptiker i systemet är till för att upprätthålla förtroendet för systemet. Nå?//M.A.
#FollowTheMoney #NoDAPL #TheFree
http://www.muckety.com/Swedbank/5102018.muckety
http://supermiljobloggen.se/…/nordea-investerar-miljoner-i-…
#Folkresningen #DeFria #Bankreform
#FinansiellDiktatur vs. #EkonomiskDemokrati

The Green Party’s 2016 presidential candidate Jill Stein has raised over $3.8 million in less than 24 hours to fund vote recounts in swing states Wisconsin, Pennsylvania…
rt.com
Annonser