Jill Steins trovärdighet är ju uppenbarligen vad den är, men även bortsett från detta faktum, så vore det ju faktiskt klädsamt om hon åtminstone kunde presentera minsta tillstymmelse till bevis för vad hon själv påstår skulle ha skett – annars ser det ju faktiskt bara ut som att Hillary har finansierat detta rösträkningsspektakel för att kunna fuska till sig valsegern själv… inte minst i ljuset av att Steins eget Green Party tar avstånd från henne i detta

Om den normalt rucklige Baracken – a.k.a Telepromptertelevinken – Potus – har drabbats av svårmod och därför ställer sig bakom valresultatet, eller om det beror på att det Anglozionistiska etablissemanget bakom den djupa staten, verkligen hade bestämt sig för Donald Trump – som alltså möjligen själv har spelat boll för att få lägga en avgörande straffspark mot eget mål, kan vi ju låta vara osagt, men helt klart är i alla fall att förtroendet för systemet faller snabbare än någonsin just nu. Inte minst i ljuset av att Snöflingorna har börjat hävda att det är ett hatbrott att be dem acceptera valresultatet och hålla käften.

Dessutom så drivs alltså amerikansk inrikespolitik genom ett konstgjort skapat utrikespolitiskt momentum sedan hundra år tillbaka åtminstone.

Vad hade det med diskussionen ovan att göra? Jo:

Det verkar som om den syriska armén är på god väg att befria hela Aleppo från al-Qaida och dess jihadsoldater innan Trumps installationsceremoni i Januari den 20:e, 2017. Vilket naturligtvis helt saboterar alla vidare möjliga strategiska planläggningar för amerikanskt vidkommande inom ramen för den Anglozionistiska Djupa Staten bakom Clintonsorosdoktrinen. Det får inte bli någon annan utveckling än att de lågintensiva regionala och nationella inbördeskonflikterna sprider sig om inte banksystemet skall falla i öppen dager vilken dag som helst.

Därför är det en kapplöpning mot klockan, där det verkar som om den syriska arméns offensiv för att återta hela de jihadistkontrollerade områdena i östra Aleppo går snabbt -. Snabbare faktiskt än vad som hade förväntats Även om det är möjligt att jihadistmotståndet nu kan hårdna, visar förlusten av Masaken Hanano distriktet att det nu bara är en tidsfråga innan det slutliga sammanbrottet.

Donald Trump kan å sin sidan dessutom alltid välja att spela ut 9 – 11 kortet dolt eller öppet, vilket då ställer det mesta inom Anglozionisthegemonin på ända.

Annonser