Ok, dela detta! Det handlar bland annat om, för vårt vidkommande, en inte omöjlig framtid med den svenska befolkningen iklädd lädersuspensoarer viftandes med Prideflaggor (Sorossponsrade Orangeafasoner) medan det åker pansarskyttefordon från gamla Warzawapakten – som vi har rutat upp – på gatorna lastade med ukrainska turister.

USA:

I den mån rösträkningarna i WI, MI och PA har inte slutförts vid tidpunkten för elektorsröstningsförfarandet den 19:e, vilket experter delar en uppfattning om att med hög sannolikhet kommer de inte att hinna, så det finns en chans att elektorsröster från dessa tre stater inte skulle räknas, vilket lämnar ingen av kandidaterna med erforderliga elektorsröster för att vinna ordförandeskapet (val- räkningen skulle vara Trump 260 mot Hillary 232).

Om elektorerna misslyckas med att välja en president skulle sedan valet lämnas i händerna på kongressen för att avgöra. Med tanke på att senaten och kongressen båda kontrolleras av republikanerna, i teorin skulle de sedan välja Trump / Pence, men i denna valcykel med Den Djupa Statens ZIOCONS uppe vid ytan på det allmänna medvetandet, så är ingenting en visshet. Även om Trump / Pence väljs, så kommer hela processen med att utses av kongressen, i kombination med en förlust av betydelsen av att överhuvudtaget ha allmänna val, att kasta en mörk skugga över hela deras administration i det allmänna medvetandet.

Naturligtvis, om denna teori är ändå bara delvis är sann, då är det extremt störande på en mängd olika nivåer. Att en person med absolut ingen adekvans i frågan. i fråga om personskador, och ingen som helst presentation av trovärdiga bevis för oegentligheter kan ensidigt störa ett presidentval, är inte bara ett fel i Steins personliga karaktär, utan det är ett fel i amerikanska valregler och förfaranden att som sådant ett vårdslöst beteende som detta skulle vara tillåtet.

Ukronazien:

Alltså igen då, som en liten påminnelse om att Ukraina med tre svenska särskilda ambassadörer – Bildt, Persson och Eliasson – för ekonomi och demokratiutveckling går starkt framåt både ekonomiskt och ur ett demokratiutvecklingsperspektiv!

I vad som verkar vara bråttom att få så mycket gjort innan president-valde Donald Trump träder, och möjligen sliter sönder Obamas värld av beordrad oordning kommer så ukrainska medborgare att kunna resa till de flesta EU-länder utan visum, har Europeiska rådets ordförande Donald Tusk vänligt meddelat.

Tusk sade att Ukraina hade uppnåt relevanta standarder ”perfekt” och under de kommande veckorna skall EU-tjänstemän räkna ut hur visumfria resor kommer att genomföras …

”De senaste tre åren har sett födelsen av ett nytt Ukraina, som utvecklar sin demokrati och ekonomi genom ibland mycket svåra reformer.”

”Ytterligare stöd från EU bör hjälpa Ukraina att stärka sin utveckling längs den demokratiska vägen.”
Donald Tusk sade visumfria resor skulle träda i kraft när Europaparlamentet och Europeiska rådet enades om ändringar i EU: s visumpolitik.

Vi kan riktigt se horderna av ukronaziturister på gatorna i Sverige, nu när flyktingströmmarna från Mellanöstern sinar!

Nämligen:

En särskilt viktig fråga för svenskar, men möjligen inte så för svältande ukrainare som förmodligen – om de är ukronazis – mer packar väskorna för sitt av Investor beordrade turistande i Sverige.

Hur som helst, nu till den viktigaste av alla frågor i Sverige – Mello!

Oleksandr Kharebin, den tillförordnade generaldirektören för NTU, har offentligt meddelat ukrainska medier på söndagen, att EBU kommer att göra sitt slutliga avgörande om Ukrainas förmåga att vara värd för 62: a Eurovision Song Contest den 8 december.
Kharebin tillade också att i oktober i år, har EBU utfärdat en ”röd flagg” varning till NTU, som hotar att beröva Ukraina tävlingen om grova överträdelser och förseningar i framställningsprocessen inte löstes i december.

Bara veckor tidigare, allvarlig oro över Ukrainas budget för händelsen, eller snarare brist på en sådan, föranledde avgången av NTU: s generaldirektör Zurab Alasania.

Om EBU beslutar att beröva Ukraina i tävlingen, kommer Eurovision 2017 sannolikt att överlämnas till Ryssland, vars tävlande Sergey Lazarev tog 3: e plats i 2016 tävlingen, vann folkets röster och kom in strax bakom Ukrainas Jamala och Australiens Dami Im efter kontroversiella och vad några har kallat ”politiskt motiverade” jury röster tillkännagavs.

Vänta en sekund, ”Ryssland inte kommer att delta i Melodifestivalen längre!” – Dmitrij Medvedev.

”Det handlar inte om en bra låt längre, detta är en riktig show av smutsigt sinnade människor, politik, hemliga dagordningar HBQT och så vidare. Efter alla dessa händelser, måste vi komma bort från denna show ” , sade Medvedev.

Vänta en minut, om Australien kom på andra plats, varför gick inte tävlingen bara över till dem? Problemet är att enligt Eurovisionens regler, en icke-europeisk nation – som Australien uppenbarligen är precis som Israel(?) – kan inte vara värd för tävlingen.
Så vem kom då på fjärde plats? Jo det gjorde Bulgarien, men dom har ju en ny och ”Rysslandsvänlig” president? Det låter föga trovärdigt att de säljer ut sig själva i detta läge!

Men vänta en evighet, vem kom på femte plats? Jo det gjorde ju det mest HBQT – Clintonsoroslojalistiska lilla landet på jorden, tillställningen är räddad, Christer Björkman blir allas vår frälsare