En viktig fråga för svenskar, men inte så för ukrainare som förmodligen mer packar väskorna för sitt beordrade turistande i Sverige.

Hur som helst, den viktigaste av all frågor i Sverige – Mello!

Oleksandr Kharebin, den tillförordnade generaldirektören för NTU, har offentligt meddelat ukrainska medier på söndagen, att EBU kommer att göra sitt slutliga avgörande om Ukrainas förmåga att vara värd för 62: a Eurovision Song Contest den 8 december.

Kharebin tillade också att i oktober i år, har EBU utfärdat en ”röd flagg” varning till NTU, som hotar att beröva Ukraina tävlingen om grova överträdelser och förseningar i framställningsprocessen inte löstes i december.

Bara veckor tidigare, allvarlig oro över Ukrainas budget för händelsen, eller snarare brist på en sådan, föranledde avgången av NTU: s generaldirektör Zurab Alasania.

Om EBU beslutar att beröva Ukraina i tävlingen, kommer Eurovision 2017 sannolikt att överlämnas till Ryssland, vars tävlande Sergey Lazarev tog 3: e plats i 2016 tävlingen, vann folkets röster och kom in strax bakom Ukrainas Jamala och Australiens Dami Im efter kontroversiella och vad några har kallat ”politiskt motiverade” jury röster tillkännagavs.

Vänta en sekund, ”Ryssland inte kommer att delta i Melodifestivalen längre!” – Dmitrij Medvedev.

”Det handlar inte om en bra låt längre, detta är en riktig show av smutsigt sinnade människor, politik, hemliga dagordningar HBQT och så vidare. Efter alla dessa händelser, måste vi komma bort från denna show ” , sade Medvedev

Vänta en minut, om Australien kom på andra plats, varför gick inte tävlingen bara över till dem? Problemet är att enligt Eurovisionens regler, en icke-europeisk nation – som Australien uppenbarligen är precis som Israel (?) – kan inte vara värd för tävlingen.

Så vem kom då på fjärde plats? Jo det gjorde Bulgarien, men dom har ju en ny och ”Rysslandsvänlig” president? Det låter föga trovärdigt att de säljer ut sig själva i detta läge!

Men vänta en evighet, vem kom på femte plats? Jo det gjorde ju det mest HBQT – Clintonsoroslojalistiska lilla landet på jorden, tillställningen är räddad, Christer Björkman blir allas vår frälsare 😉

The European Broadcasting Union (EBU), which is the owner and producer of the…
theduran.com|Av Sergey Gladysh