Vi får nog tillstå att Donald Trumps eventuella val av ”Mad Dog” Mattis som MoD i ljuset av att Augusten Carstens hoppar av som chef för Mexikanska centralbanken – för att gå till toppen på BIS – i förtid, är inte precis osannolikt beroende på det kommande oförutsägbara politiska / ekonomiska klimatet. Carstens psykosociala välmåga – uppenbart upplevda behov av kalorier – avgången motbevisar väl inte heller exakt detta.

Carstens är alltså smart så länge han inte utsätts för stress och BIS måste samla sina bästa krafter. Mattis är en utrikespolitisk stridis (en av de värsta som de har haft), extremt USA – lojal och har som käpphäst att militären skall hållas opolitisk. Med andra ord – han skjuter inte på den egna befolkningen i onödan precis.

Så med ännu fler andra ord, visste Donald Trump redan tidigare att systemet kommer att rasa och han vet också att det stora hotet mot USA kommer inifrån – därför Mattis, givetvis. Hotet mot USA är bestående av både enskild girighet och den monetärmekaniska funktionen, detta är vad han nu grupperar sig för att möta. Han vet att han måste minska skapandet av utrikespolitiska effekter för ett inrikespolitiskt momentum i takt med att den unipolära hegemonin faller samman till att bli multipolär.

Trump behöver nu alltså så många insiders – typ Goldmaniter – som möjligt för att få kontroll över systemet, vilka uttrycker sig villiga att försöka att rädda USA – sin egen situation inte osannolikt egentligen – istället för de expansiva ambitionerna hos det Anglozionistiska globalistiska imperium, som ändå är dödsdömt utifrån spelet på den geopolitiska arena där dess expansionskrav inte längre kommer att kunna tillgodoses vilket gör dess haveri ovillkorligt.

15327419_10209629642952702_5315894087446683855_n.jpg
Annonser