Tänka sig att just detta skulle komma att hända, det var verkligen helt omöjligt att räkna ut och vi har sagt det vid fler tillfällen än vad vi nu kan erinra oss. De största geopolitiska skiften som ägde rum under förra århundradet får anses vara världskrigen då den globala Anglozionistiska ordningen organiserades mer strukturellt genom kontrollen över strategiska naturflöden betalningsinfrastruktur och betalningsmedel, för att göra allt färre allt rikare på allt fler människors bekostnad, bakom larviga polariseringskulisser som till exempel religion.

Varför i samband med att man i ett globalt system bara kan påverka den inrikespolitiska situationen så mycket som den geopolitiska utvecklingen medger (gissa nu varför SD ovillkorligen bara är en ren marionetteater), så kommer här nu den oundvikliga konsekvensen av den verkligt häpnadsväckande betingelsen av att Turkiet geografiskt faktiskt ligger där det ligger – och det är inte i Pennsylvania, även om många inom CIA och Pentagon tycks tro det.

Den Europeiska energiförsörjningen genom Ukraina kommer, eller kommer inte, att upphöra beroende på om huruvida Tyskland väljer att tillsammans med Ryssland att federalisera Ukraina och slänga den Ukronazifierade Kievjuntan ner i de djupa fängelsehålorna, eller inte.

Ukronaziligan väl understödd av den Anglozionistiska politiska adeln i Sverige, har naturligtvis spelat för högt och kommer inte att kunna rädda sina egna materialistiska positioner.

The Turkish parliament has ratified a deal with Russia regarding the construction of a natural gas pipeline dubbed ‘Turkish Stream,’ Millyet newspaper has reported.
rt.com
Annonser