Om vi inte misstar oss totalt, så är syftet med det av riksbanken och George Soros finansierade Paideiaprojektet, just att avkulturalisera Sverige genom migration?

Att Sverige är världens mest Clintonsoroslojalistiska land, kanske beskriver hur medveten och upplyst som den svenska befolkningen egentligen är i ljuset av detta.

Att Sverigedemokraterna egentligen alltså hetsar mot muslimer för att som Geert Wilders uttrycker detta, bevara den ”judisk kristna” kulturen och Jimmy Åkesson nu blixtsnabbt tar plats i TV – morgonsoffan för att ta avstånd från Wilders, måste ses som ren skademinimering med avseende på den Israelentusiasm som präglar partiet.

Att Donald Trump är fullt medveten om detta, precis som han är medveten om den Anglozionistiska Djupa Statens roll i vad som har lett det västerländska samhället dit som det nu befinner sig, är knappast någonting som någon behöver ifrågasätta.

Att Jimmy får tillgång till morgonsoffan är naturligtvis en ren tillfällighet i tiden och att Geert Wilders fattat att Holland skall offras genom Nordea, torde inte vara en överraskning för någon som tänker efter det allra minsta.

Så att Donald Trump tar upp Sverige igen, får nog ses som ett uttryck för att han är medveten om var kärnan på problemet befinner sig i verkligheten.

För den Svenska befolkningen gäller alltså att bli medveten om vem som har lett oss hit och varför.

USA:s president Donald Trump har gjort det igen.
aftonbladet.se