Vad som gäller i Sverige [det mest Clintonsorosdoktrinlojala landet på jorden] angående detta behöver knappast utvecklas vidare…

Vad som är skrämmande ifråga om USA och Europa, är inte bara godtrogenhet och SORGLÖSHET hos en så stor andel av befolkningen. Vad som är mycket mer skrämmande är viljan hos media, regeringstjänstemän, militär och medlemmar i yrkesorganisationer att ljuga till förmån för sin karriär. Försök att hitta någon skam bland de lögnare vars lögner  utsätter mänskligheten för risken för termonukleär förintelse. Det går inte att hitta. De bryr sig inte. Låt mig bara få en Mercedes och ett McMansion under ytterligare ett år.

Regnbågsfärgrevolutioner genomförs av de Anglozionistiska – neokonservativa, Demokratiska partiet, presstituerade, den liberala / progressiva / vänstern, och vissa republikaner mot president Trump de ”de-legitimerar hela [demokratiska] politisk process som förde Trump till makten och på vilken USA är byggt som ett samhälle. Konsekvensen är att” en illusion av demokrati och folkets makt ” har förstörts både inom landet och utomlands. Propagandans bild av ”American Democracy” har förlorat sin trovärdighet. Eftersom den falska bilden smulas sönder, så måste makten som baserades på myndigheten konstrueras genom propaganda.

Står vi inför en ändlös skräck eller ett hemskt slut?

Som George Orwell sade för decennier sedan: ”I en tid av universellt bedrägeri, är att tala sanning en revolutionär handling.”

Detta är det sätt på vilket brottslingar som styr får oss att se det, och det är hur deras horor i media ser det. Om du berättar sanningen i Amerika, är de en leverantör av falska nyheter och eventuellt en förrädare.

From Nuisance to Threat: The High Cost of Truth Paul Craig Roberts When one gives so much scarce time and energy from one’s life to a large and unknown pub
paulcraigroberts.org
Annonser