Det rullar dit som det lutar och det kommer med tiden att komma till att länderna i Mellanöstern själva, alltmer och till slut helt, fattar alla beslut för den geografiska regionen utan interventioner från yttre krafter.

”Som väntat Netanyahu är olycklig, han fick ingenting med sig hem utom fina ord och en 500 + år gammal kopia av Josephus Antiquities av judarna från Putin (enligt UNZ författaren Israel Adam Shamir) under sitt senaste besök i Moskva.”

”Den gamla knappt uppgraderade SAA S200 som avfyrades som varningsskott, exploderande över israeliska Golanhöjden om inte den norra Jordandalen – och missade uppenbarligen IAF:s F15.

Nästa gång, om Teheran vill skicka ett meddelande kan iranierna bara blåsa bort en av de omtalade IAF:s F35:or från himlen med en S300. Då kan helvetet bryta ut från det svårt sårade DoD / israeliska försvarsministeriet att dess stolthet och den senaste största stealth bluffen kan upptäckas och bekämpas med en 25 år gammal konstruktion S300 med några S400 uppgraderingar elektronik inkastat. ”

”Fortfarande och nu, Trump Administrationen och Kreml behöver båda ett Israel-Hizbollah / Syrien krig,” som verkar distraherande från efterbehandlingen av ISIS kalifatet i Eufratdalen, lika mycket som hål i huvudet ( se MoA ifråga om Kagan familjens ”för lite för sent efterfrågan” på amerikanska ockupationstrupper där SAA hotar att koppla samman från öster om Palmyra till belägrade Deir Ezzor).

”Israelerna gjorde ett stort misstag att låta en av sina högsta generaler öppet erkänna för några månader sedan han vill hellre ha ISIS inom sitt område (med sina nästan noll angrepp på IDF) än iranier.”

Det började med påstådda omständigheter som Defensenews postat i en artikel att Ru C300 inte kunde se de israeliska jetplan som bombar Hizbollah.

MOD gjorde ett uttalande i dag, som lyder att ”se” och ”skjuta ner” är två stora skillnader, som de säger i Odessa.

Plus, de säger att ryska luftvärnssystem skyddar RUAF objekt.

Nu, bara titta på det här bedragar-artisteriet.

Israel bad Ryssland inte skjuta deras stridsflygplan. Ryssarna kom överens. De hade även gått med på militära övningar i december 2015.

Nu, när de vet att Ryssland inte kommer att skjuta deras stridsflygplan, hävdar de att ryssarna inte skjuter ner deras jetplan som bombat syrianer, eftersom de inte kan och att Rysslands C300 eller C400 inte är bra.

Men iranierna säger att detta med nedskjutningen verkligen var sant, och iranierna ljuger aldrig i sammanhang som dessa.

Syriska armén: Israeliskt stridsflygplan sköts ned, ett annat träffades

” Den syriska armén säger att fyra israeliska jetplan brutit mot bestämmelserna för arablandets luftrum på fredagsmorgonen, varpå man brukade sitt luftförsvar och sköt ner ett av flygplanet och öppnade eld mot ett annat.

Israeliska stridsflygplan har ”trängt in i vårt luftrum klockan 2:40 (0040 GMT) via libanesiskt territorium och träffade ett militärt mål på vägen till Palmyra,” sade en person från armén i ett uttalande i statliga nyhetsbyrån SANA.

”Vår luftförsvar bekämpade dem och sköt ner ett stridsflygplan över ockuperat område, slog till en annat, och tvingade resten att fly” sade personen från armén, uppenbarligen hänvisande till Golanhöjderna. ”
Israeliska medier kom genast ut för förneka detta faktum. Men, vem skulle du tro på, ett officiellt uttalande av den syriska militären eller ljugande liberala presstituerade?

A bird’s eye view of the vineyard
thesaker.is
Annonser