Eftersom att verka utan att synas har sin ovillkorliga grund i enskild nytta, så bli också lögnen ovillkorligen med tiden ledande. I ett allt mer öppet informationsrörlighetsklimat, kommer därför detta också med tiden att exponeras.

Så för att vidmakthålla den illusion som bär upp status quo, måste lögnerna bli allt mer uppenbara och löjliga. För några dagar sedan förslog Jeanne Shaheen, en demokratisk senator från New Hampshire, en lag som skulle ge justitiedepartementet ”ny befogenhet ” för att undersöka eventuella överträdelser av utländska agenter. Bland annat sade Shaheen att lagstiftningen var nödvändig för att fastställa huruvida ”RT News koordinerar med den ryska regeringen för att sprida desinformation och underminera vår demokratiska processen.” Vi borde naturligtvis inte ens att beröra det inneboende hyckleriet i ett sådant uttalande, men vi följer upp det med följande istället.

Efter att ha misslyckats med att finna några som helst bevis för att Ryssland interfererade med valet, verkar det som att demokraterna kommer att göra som Kajsa Varg lär ha sagt och tillgripa 1980 – års politiska polariseringsspelbok, när representanten Seth Moulton -. Medlem av House Armed servicekommittée – berättar för CNN att ett kärnvapenkrig med Ryssland, det är minsann en verklig möjlighet som USA bör förbereda sig för. Vi tar oss stilla och blygt för pannan och undrar om vederbörande ifråga precis som Shaheen i ovan helt har missat internets existens?

Med ”Det är ryssarnas fel” berättelsen allt blekare och nu alltså helt genomskinlig – på grund av brist på bevis – verkar det som att CNN har vänt tillbaka till gamla beprövade ad hominem attacker mot Trump administrationen.

”CNN Tonights” värd Fareed Zakaria proklamerade storsint att president Donald Trump har lyckats bara genom ”skitsnack.”

Det verkar dock som att Zakaria, utöver att ge ett märkligt intryck av att vara mycket stressad, inte har varit riktigt uppmärksam på den ständiga strömmen av lögner, hyckleri och berättande av bekräftande halvsanningar som hans och de flesta andra medieföretag inom den Anglozionistiska Djupa staten samt de flesta av USA: s politiker, har spytt ut under vad som verkar vara flera decennier nu? Det är annorlunda den här gången dock.

Att Ryssland svarar med samma mynt gällande lagstiftning? Tjaeee, det kan väl knappast komma som en överraskning.

Annonser