Detta kan vara en rolig teori att lansera som delning 🙂 Tänk om den skulle visa sig stämma?

Jorå serru, vi satsar nog vår drömbaserade digitalkonfetti på att det är ett land inom Five Eyes – egentligen Six Eyes, men ett land verkar utan att synas – som har skött den av slumpen tillkomna avlyssningen och det är inte Nya Zealand, Canada, Australien, England eller USA. Vederbörlig juridisk legitimitet gissar vi på har ombesörjts av Loretta Lynch efter mötet med Bill < still dicking bimbos at home > Clinton efter det infamösa mötet på flygplatsen.

I det lilla landet, som tillfälligtvis ”råkar” vara världens mest Clintonsoroslojala land, har nu därför Krigsindustrimini….Ooops Statsministern och den statliga kamreren för det bankägda militärindustriella komplexets välmåga, känt sig nödgade att tillkännage att statens finanser är goda – men det är oroligt i världen och Donald Trump är som han är.

Lite mer allvarligt är det naturligtvis att det demokratiska föregångslandet där Sverige har tre särskilda ambassadörer för ekonomisk och demokratisk utveckling alltmer framstår som att det har en Ukronazijunta i Kiev, som dessutom är funkofobisk.

Som tur är så är det ju snart dags för Stormello!

Men vojne vojne, den svenska självbilden står inför en tragikomisk revision, så måtte vi vinna så folk inte behöver bry sig om det kalla ljuset ifrån verkligheten!

Annars får vi skylla på muslimerna

Annonser