Den Djupa staten är vad den är för att den har ett givet syfte och detta är ett exempel på när det kommer i dagens ljus att träsket måste saneras och att det föreligger en inneboende konflikt i det underrättelsetjänst vars polariseringskultur är korrumperad med avseende på samhällets bästa och människors lika värde.

Gulen är alltså Clintonsoroslojalist som vore det av en händelse…

Flynn skrev en debattartikel i The Hill som publicerades i november om USA: s relation med Turkiet. Han kallade Turkiet vår ”starkaste bundsförvant mot den islamiska staten.” Som alltså delar av underrättelsetjänst kollektivet tillsammans med exempelvis det amerikanska utrikesdepartementet och delar av Pentagon aktivt har medverkat till att skapa.

Han sade det primära ”tvistefröet” mellan Washington och Ankara är Gulen ”, en skuggfigur och islamisk mullah bosatt i Pennsylvania.”

”Gulen porträtterar sig själv som en moderat, men han är i själva verket en radikal islamist. Han har skrutit offentligt skröt sina ”soldater” som inväntar hans order om att göra vad han leder dem att göra. Om han var i själva verket var moderat, skulle han inte vara i exil, inte heller skulle han uppväcka animositeten av Recep Tayyip Erdogan och hans regering ”, skrev han.

Retired Army Lt. Mike Flynn, President Trump’s former national security adviser, met with top Turkish officials to discuss removing the cleric Turkey blamed for last…
foxnews.com