I världens mest Clintonsorosdoktrinlojalistiska land är det naturligtvis mest illa ur i princip alla perspektiv som har med det allmännas bästa att göra, alltså gäller detta ännu mer för de presstituerade i Sverige:

Vi inte mindre än tvivlar på något av det i länken är en stor affär, och vi tror verkligen inte att Podesta arbetar för Vladimir Putin under bordet. Men betänk hysterin om berättelsen skulle ha varit ansluten till någon i Trumps administration. Den skulle då ha varit utbasunerad på framsidan av The Washington Post och The New York Times med rubriker som ”Fler finansiella band framkommer mellan personerna i Trumps administration och Putin.”

Naturligtvis kommer ingen att få se den här historien hypad, eftersom det inte passar in i de ägardirektivstyrda opinionsbildningsmediernas berättelse, och berättelsen som skall skapa opinionen enligt ägardirektivet är allt de bryr sig om.

Dot connectors, Twitter diagram creators and newly minted Russia-conspiracy sleuths from sea to shining sea take note. Since anything connected to Russia is…
libertyblitzkrieg.com
Annonser