Farsen går vidare, men man kan ju faktiskt stilla undra hur lång tid det kan ta för alla så kallade ”anti – semiter” att begripa att åtgärder som denna, alltså oavsett vem det nu är som nu har begått denna handling, är lika kontraproduktiva för att motverka religiösa villfarelser som att idolisera den IG Farben finansierade Adolf Hitler – eftersom den religiösa kulissen judendom har exploaterats / kapats av Anglozionismen som ett polariseringsskapande verktyg för kolonialväldesprincipernas upprätthållande.

Så vem som gynnas av dessa åtgärder ligger väl som vanligt i farans riktning för att vara den anstiftande parten?

Det tidigare i veckan av en rysk domstol förkastade begreppet ”anti – zionism” borde dessutom med avseende på de angivna skälen till domen, rimligtvis få människor att förstå att begreppet ”anti – semitism” sorterar under exakt samma förutsättningar!

Att att på saklig grund definiera en annan individs känslomässiga upplevelse är kort sagt inte möjligt och är därmed ren rappakalja.

The Jewish community of France has expressed “anger” over the toppling of some 40 headstones at an ancestral Jewish cemetery in Waldwisse, the same burial…
rt.com
Annonser