Paniken sprider sig uppenbarligen i den Anglozionistiska skaran inför vad som komma skall och det tar sig uttryck i form av en frustration som får direkt kontraproduktiva opinionsbildningseffekter.

Enligt USA: s regering är Jewish Defense League definierad som en terroristorganisation. Vid det senaste AIPAC mötet i Washington, där kongressen och den verkställande makten tävlar för att vara först med att kyssa Israels VA – region, överföll judiska(?) motdemonstranter en amerikansk collegeprofessor med extremt våld, i samband med med mötet, av ingen annan anledning än att han var palestinier till sitt ursprung.

Kommer AIPAC och Trumps extrema sionistiska ambassadör i Israel lyckas med sin lobbying av Trump för en benådning och ta bort nynazistiska Jewish Defense League från terroristlistan?

Njaeee, han spelar uppenbarligen sin strategi med reflexiv kontroll mycket skickligt och vi får hoppas att han inte är alltför driven av hämndlystnad.

Vi ”gissar” därför på att han vet exakt vad han gör och att Jared Kuschner snart är den religionens enda hopp för överlevnad. Nu måste de som vill kalla sig själva för judar verkligen ta sig samman som människor och individer och resa sig upp tillsammans om de inte skall upprepa historien för sig själva och sin egen indelning.

The Jewish Defense League took credit for the assault in a video posted to Facebook. Members of an extreme right-wing, pro-Israel terrorist organization have…
alternet.org
Annonser