Med Turkiet nära nog färdiglastat på Orientexpressen kommer då nästa slag mot hjärtstenen i den Anglozionistiska bankhegemonins Djupa Stat, nämligen det tyska ZIONATO – medlemskapet.

När han talade till USA: s utrikesminister Rex Tillerson i Bryssel häromdagen, så sade Tysklands utrikesminister Sigmar Gabriel att Washington är förvirrade om man anser att Tyskland skall punga ut med mer pengar för att försvara sig mot ett hot som egentligen inte existerar. Tillerson kunde väl knappast ha fått ett bättre uttalande med sig hem till Washington.

Tyskland kan gråta våta krokodiltårar om farorna med det expansionistiska Ryssland, men någon upprustning händer bara inte enligt Sigmar Gabriel.

Utrikesminister Sigmar Gabriel sa visst vidare också att det var varken ”uppnåeligt eller önskvärt” för Tyskland att spendera den överenskomna summan i NATO:s mål på två procent av medlemsländernas ekonomiska produktion på försvar. Nato har fram till 2024 för att göra det.

” Två procent skulle innebära militära utgifter på cirka 70 miljarder euro. Jag vet inte någon tysk politiker som skulle hävda att det är uppnåeligt eller ens önskvärt”, berättade Sigmar Gabriel vidare under det första mötet hos Natos utrikesminister där Tillerson alltså deltog.
Berlins politiker är glada att gå med tillsammans med fåniga neocons idéer om att Ryssland är en revisionistisk makt redo att sluka Östeuropa (och sedan då Tyskland, antar vi) så länge som det bara är pantomimteater.

De kommer att gå med på det så länge det inte kräver något mer än att offra några Rysslandsföretag, hålla anti-hybridkrigs seminarier och sända en bepansrad bataljon eller två till Litauen. Det vill säga: så länge det handlar teater för offentlig konsumtion.

Vad de inte kommer att göra är dock att fatta betydande policybeslut som om fantasier vore ett faktum. Om tyskarna verkligen kände att det låg en verklig tyngd i argumentet avseende den expansionistiska Rysslandsberättelsen, skulle de helt säkert inte försumma att spendera två procent av sin BNP på försvaret.

Men istället blir det nu alltså Nordstream II och samarbete med Ryssland som gäller, så därför blir det extra bråttom att försöka rädda vad som räddas kan för Anglozionisthegemonin, men detta vet både Putin, Trump och Tillerson redan sedan länge tillbaka.

Three Mediterranean EU countries and Israel agreed on Monday to continue pursuing the development of a gas pipeline project that could link gas fields…
rt.com
Annonser