Ja det är ju antingen så att Ken Livingston och domstolen (som ändå är böjd under trycket från den Djupa Staten) är helt galna, eller så är det så att det faktiskt är på det viset att verkligheten bara finns nu och den beskrivs i efterhand av människor som vår historia.

Eftersom i alla fall det senare uppenbarligen gäller så finns det ju en rätt hyfsat uppenbar risk för att dessa historiebeskrivande människor gynnar särintressen genom sin beskrivning, de är ju trots allt ändå bara människor som individer, oavsett vad de själva väljer att kalla sig eller tror att de är för någonting i form av indelningar för att skapa filosofiskt materialistiska fördelar för sig själva.

Så ja det rullar nu verkligen allt snabbare dit som det lutar och tramsiga, innehållslösa stigmatiserande vulgärbegrepp som antisemitism, är nu med ilfart på väg till historiens intellektuella soptipp.

Nazismen skapades av den kolonialväldesberoende Anglozionismen som en motstående sida till den politiserande religion som skulle utgöra ett skydd mot angrepp med hjälp av stigmatiseringsbegrepp.

”Antisemiterna kommer att bli våra bästa vänner.”
Theodor Herzl, sionismens officielle grundare 1897, Dagbok, del 1 sida 16.

A Labour Party committee upheld the charges leveled at Ken Livingstone for his comments about the links between Hitler and Zionism last year, but did not expel…
rt.com
Annonser