Översättning: med både sjukvårdsreformen och skattereformen som nu är döda på obestämd tid, vilket naturligtvis Donald Trump måste ha vetat skulle bli fallet, vilket innebär att en plötsligt svängning av Trump, som tidigare idag sa att han hade ”ändrat sig” angående Syrien, kanske nu inte har något annat val än att börja krig med Assad, Kina och hela världen, för att avleda uppmärksamheten från allt annat som som händer i USA och för att rädda Israel?

Eller så kanske det är på något annat vis: som till exempel att den Djupa Staten nu måste exponeras i ljuset av någonting som verkar omvälvande för människors syn på verkligheten och strukturerna i samhället.

Att ens bry sig om att flytta på Bannon, skicka Jared Kuschner kors och tvärs, gnöla på de ägardirektivstyrda opinionsbildningsmedierna eller att anklaga underrättelsetjänstkollektivet för att löpa i den enskilda vinstmaximeringsintessenas rännarbanor, förefaller ju då bara helt löjligt. Varför göra allt detta utan ett syfte? Människor har ju uppenbarligen blivit mer medvetet medvetna redan av detta, inte mindre?

It was a one-two knockout punch for anyone still holding out hope that Trump’s domestic economic policies will…
zerohedge.com
Annonser