Naaawhh, vi hade ju inte en aning om att det var på så vis…
De amerikanska skattebetalarna spenderade just $ 100 miljoner dollar för att mörda sex personer och spränga nio föråldrade jetplan från 1970-talet. Vi antar att det är möjligt att detta påstående görs för att pressa Donald Trump till flera lika begåvade insatser, eller inte….

Ryska UD:s talesperson Maria Zakharova har nu dessutom sagt att gårdagens missilangrepp visar att USA är ‘..den mest oförutsägbara staten i världen’ och att den illegala missilattacken mot Syrien hade ingenting att göra med att ta reda på sanningen bakom den senaste tidens kemiska vapenattack nära Idlib.

I en intervju med Rossiya-1 sa Zakharova ,

”Jag tror att det har bekräftats ännu en gång att den politik och allt som för närvarande sker i USA visar på en besvikelse som ett faktum: det är den mest oförutsägbara staten. Och om det är något förutsägbart i USA, så är det oförutsägbarheten i dess utrikespolitik.”
Zakharova hänvisade till det faktum att USA: s interna ‘Djupa Statens krig’ har nu internationaliserats:

”Jag skulle vilja kalla det spelet amerikanska Game of Thrones. Det är ett krig mellan interna politiska klaner, militära finansiella, politiska och ekonomiska strukturer som inte kan acceptera valresultatet”.

Donald Trump måste verkligen vara förtjust i underrättelsetjänstkollektivet..

Så i anledning av den kommande veckans Trumpska insatser mot Nationella Säkerhetsrådet (NSC) och dess rådgivande insatser för att uppenbarligen och ovillkorligt ha vilselett presidenten och ställt till det utrikespolitiskt i Syrien, så att Donald Trump på obestridligt goda grunder kan slå en bräsch mot den Djupa Staten, så påminner vi oss också då i ljuset av verkligheten om mötet mellan Xi och Donald Trump i det parallella spelet gällande Norkorea.

” Vi är hoppfulla att Kina kommer att hitta sätt att utöva inflytande över Nordkoreas åtgärder för att avveckla sina kärnvapen och deras missilteknologiprogram, ” Secretary of State Rex Tillerson igår och vidare . ” Oavsett om det är med hjälp av sin auktoritet på FN: s säkerhetsråd eller genom att utnyttja nya spakar av makt, kan Kina vara en del av en ny strategi för att avsluta Nordkoreas vårdslösa beteende och garantera säkerhet, stabilitet och ekonomiskt välstånd i nordöstra Asien .”

Zakharova hävdade förresten också att nästa veckas möte i Moskva mellan USA: s utrikesminister Rex Tillerson och Rysslands utrikesminister Sergey Lavrov skulle komma att innebära en hel del frågor från den ryska sidan. Det tror någon det.

”Vid denna punkt, är det osannolikt att många pålitliga svar kommer att dyka upp, åtminstone inte offentligt.”

Och därmed var det uttalat offentligt vilka parter som samverkar i detta för att motverka vilken part och vilka syften.

Annonser