Vi återkommer till att antingen så är Donald Trump imbecill, eller så vet han vad han gör med avseende på att den strategiska reflexiva kontrollen kräver att man tar hänsyn till opinionsbildningen i länder som är satelliter och allierade, motståndare samt den inhemska opinionen i skiftande omfattning över tid, med den initiala tyngdpunkten i strategin alltid liggandes på hemmaopinionen, så av detta kan man se i vilken riktning som utvecklingen har gått i verkligheten för Anglozionisthegemonin med avseende på tyngdpunktsförskjutningar.

Dock, profetiskt nog förebådade den nuvarande krisen (och skenbara handlingsplanen), läckte CIA-dokument från regeringstiden av Bashar al-Assads far på 1980-talet visar att den Djupa Staten i Washington planerar – de att växa till att ”föra verkliga muskler att verka mot Syrien,” för att störta dess ledare (till förmån för en som är mottaglig för amerikanska krav), med avskiljande av banden med Ryssland (dess primära vapenhandlare), och bana väg för en olje- och gasledning i Washingtons anda.

Vi har liksom sagt detta mer än några gånger förut…., detta valutafinansiella system är skuldmättat och det har den Djupa Staten vetat att det skulle bli och därför var färdplanens princip given redan från början. Det är bara de polariseringsskapande kulisserna som kan varieras som verser till samma melodi.

The trail of documentation for an overarching agenda to take out Syria on the behalf of corporate-financier interests is evident today.
activistpost.com
Så har tanken alltid varit.
17861802_10210842817921318_2275529449451939222_n
Annonser