Så med USA: s utrikesminister Rex Tillerson som kommer att anlända till Moskva under tisdagen för att diskutera Syrien med sin ryske kollega Sergey Lavrov. Kommer detta som det senaste amerikanska utspelet efter angreppet på en syrisk bas vilket följdes av inslag av propaganda på hemmaplan om att sanktionera Ryssland för att stödja Assad.

Väl framme i Moskva förväntas Tillerson träffa Rysslands utrikesminister Sergey Lavrov på tisdagen, med den syriska krisen som den viktigaste frågan på dagordningen. Detta är den tidigare oljebolagsbefattningshavarens första besök i Ryssland som utrikesminister. Ja det var han som fick ett vänskapspris av Vladimir Putin.

Om Donald Trump då börjar rensa i träsket i morgon, eller inte?

Tjaaee, det känns ju inte direkt som att det finns så mycket mer att vänta på…

”Vi ska lyssna till USA: s utrikesminister när han är här, och ställa våra frågor. Jag tror vi bör förstå de processer som pågår i Washington, men å andra sidan måste vi absolut göra det klart att sådana [missilattacker] är oacceptabla för oss ”, sade UD:s talesman Maria Zakharova förra veckan.

Ja, det har varit i säck innan det kom i påse. Om det lyckas?
Det återstår att se.

US Secretary of State Rex Tillerson will arrive in Moscow on Tuesday to discuss Syria with his Russian counterpart Sergey Lavrov. The visit comes as recent US strikes…
rt.com