Nu måste snart till och med en svensk fatta vad det är som händer! Detta är ett opinionsbildningsspel med en strategisk metod som kallas för reflexiv kontroll!

USA har ”inget annat val”, utom att fortsätta att öka sin militärmakt, sade därför Donald Trump, påpassligt nog, efter att Washingtons krigsmaskin demonstrerat sina vapen under den senaste veckan och dessutom visat sin vilja att använda dem.

Alltså den Anglozionistiska Djupa Statens vilja är det som Donald Trump nu exponerar genom att öppet deklarera att han lyder råden från de allra värsta idioterna inom den regimen.

Detta sker alltså med ett syfte som är att kunna tömma ur träsket – eftersom detta måste göras inifrån grundat på en framspelad självsanering – ingen annan rimlig förklaring till detta beteende finns i övrigt. Dessutom är dessa förlopp alltså uppenbart koordinerade med Kina, Ryssland, Turkiet och Nordkorea.

Den 7 april i en aldrig tidigare skådad ensidig styrkedemonstration, så skickade alltså USA 59 Tomahawk kryssningsmissiler från Medelhavet enligt uppgift med inriktning på Syriens Shayrat Air Base. Fast 36 av hade missiler hade alltså ingen som helst effekt på flygplatsen – som i sig var ett rätt meningslöst mål – och de kan därför kan påpassligt istället ha skjutits in mot ISIS i Irak.

Donald Trump beordrade insatsen som svar på den av CIA och underrättelsetjänstkollektivet påstådda kemiska vapenattacken från Bashar al Assad,mot den egna befolkningen i Khan Shaykhun den 4 april, en attack som alltså inte bara i sig själv är fullkomligt orimlig, utan som den Djupa Staten i Washington också skyller på Damaskus, och detta innan någon som helst utredning av händelsen ens har inletts.

Attacken på Syrien som skedde utan godkännande av FN: s säkerhetsråd, har i stor utsträckning betraktats som en aggressionshandling, även om Washingtons Natoallierade valde att titta åt andra hållet i detta klara brott mot internationell rätt, samtidigt som de uttrycker sitt stöd – ja, av någon anledning särskilt då Sverige.

Trump bemyndigade även annan militär kinetisk bekämpning, genom ett test av den så kallade ‘modern till alla bomber’ i Afghanistan. Då GBU-43 / B MOAB Bomb (MOAB) utlöstes i strid för första gången på torsdagen.Detta mot en anläggning som CIA har haft stor inblandning i

Det senare har dessutom med all sannolikhet även att göra med att belysa den verkliga innebörden av kärnvapen.

17991788_10210905473487668_1991020231948829718_n