I Jonas Gardells fotspår, så alla kan förstå varför Sverige är det mest Clintonsoroslojala landet på jorden…

Att detta Anglozionistiska tramsande nu har passerat långt bortom vad som med smicker kan kallas för löjeväckande är helt obestridligt.

Som vi uttryckte det tidigare idag:

”I ljuset av den verklighet som innebär att den Anglozionistkontrollerade Djupa Staten eroderar bort så kommer dess lydstater att söka sig andra vägar och Saudi vet nu helt säkert att vikten av allierade växer exponentiellt med tiden, inte minst beroende på Ramsan Kaydorovs rätt begränsade förtjusning i Sunnisekteristiskt extremism och att Iran och Hizbollah har börjat fundera allt mer på Palestina / Israelfrågan.

USA: s president Donald Trump var följdriktigt en av de första västerländska ledare till att göra ett gratulationssamtal till Erdogan på måndagen. I efterdyningarna av samtalet, utfärdade Vita huset ett uttalande och sade att Trump har ”gratulerat [Erdogan] till den senaste folkomröstningens seger” och tackade för att Turkiet stödjer USA: s militära insatser i Syrien.

Tillsammans med Trump, Saudiarabiens kung Salman bin Abdulaziz sände också sina gratulationer till Erdogan på måndagen, enligt saudiska Press Agency.”

Sorosfinansierade Gardell själv om saken :

”Under söndagskvällen kom rapporter om att den ryska delrepubliken Tjetjenien inlett massutrensning av landets hbtq-personer. Rapporter om massarresteringar och dödade möttes av förnekande från de Tjetjenska myndigheterna.

Men nu bekräftas att tjetjenska hbtq-personer i desperation flyr från delrepubliken efter en utrensningskampanj som pågått i nära två veckor. Vid HBT-center i Moskva berättas i ett mail till Regnbågsfonden, att det under tisdagen kommer att publiceras vittnesmål i tidningen Novaya Gazeta från fyra personer som lyckats ta sig ut från Tjetjenien.
– Vi arbetar nu aktivt med att hitta skydd för de som flyr och vi arbetar för att via vår internationella partners sätta press på vår myndigheter för att få ett stopp på terrorn mot republikens HBTQ-personer. Alla våra krafter används nu till att praktiskt hjälpa de som har flytt och ge dem hjälp med mat och tak över huvudet.

I rysk media berättas att hundratals personer arresterats och utsatts för tortyr. Två personer skall ha begravts levande, enligt rapporter under tisdagen berättar centret.

Regnbågsfonden, beslutade idag att dra igång en snabbinsamling för att hjälpa till med skyddat boende och mat till de som nu flyr Tjetjenien.

Från RFSL i Sverige krävs att svenska regeringen nu skyndsamt agerar.
– Jag förväntar mig att den svenska regeringen använder de arenor den har tillgång till för att påverka Ryssland att verka för att de hbtq-personer som hålls fångna släpps fria, säger Vice förbundsordförande Magnus Kolsjö. Den ryska regeringen måste agera för att stoppa den utrensning av homosexuella som pågår i Tjetjenien och tillåta oberoende internationella experter att utreda händelserna.
– De hbtq-personer från regionen som befinner sig i Sverige måste erbjudas skydd här. Det är viktigt att Migrationsverket har aktuell och tillförlitlig information om läget i regionen så att inga hbtq-personer skickas tillbaka till de utrensningsaktioner som nu pågår.

Regnbågsfonden startar idag en akut insamling via sitt 90-konto.
– Vi sätter upp målet att idag samla in 100 000 kronor, säger fondens Jonas Gardell. Pengar som vi oavkortat överför för att skydda de som flyr Tjetjenien.”

Annonser