Och i takt med att Erdogan börjar rensa sitt eget parti AKP från Anglozionistinfiltration så uttrycker han sig om nu inte längre litar på sin egen skugga. Erdoğan uttrycker sig sarkastiskt att ”vi kan göra om valet om och om igen” och skrattar förnumstigt.

Samtidigt, i Mersin Sanliurfa nära syriska gränsen med mestadels kurdisk befolkning har senaste dagarna pågått uppvigling..demonstrationer med 3 dödsfall där invånare jagar ut flyktingarna ur städerna. Utan någon specifik anledning..polis har identifierat prokurdiska partimedlemmar ur HDP..

Och eftersom Schumer då enligt det Turkiska Chefsåklagarämbetet fått betalt av Gülen och Schumer är den i senat och kongress som mest ivrigt kräver utredning av det numera alltmer uppenbart av John McCain och Lindsay Graham etablerade ” Ryska spåret” och Donald Trump, så kan vi nu iskallt konstatera att med Trey Gowdy i tillsynsposition över de amerikanska myndigheterna ifråga, så kommer det inte att hållas tillbaka i ”försöken” att göra som ZIONATO – partnern Turkiet önskar för att hålla ihop NATO – alltså bedriva utbyte med underrättelser. (trots att man naturligtvis är fullt medveten om vad som komma skall gällande Turkiet och Sidenvägen)

Så när USA: s president Donald Trump storvulet skröt i början av förra veckan om att han hade skickat en ”armada” som en varning till Nordkorea, var hangarfartygsgruppen som han talade om fortfarande långt ifrån den koreanska halvön, och dessutom på väg i motsatt riktning.

Hur kunde det bli så fel, eller finns det kanske en underliggande tanke bakom dessa ske

Ja, som alltid, så har detta varit i säck innan det kom i påse, snart är det bara svenska krusbär som inte begriper detta…
Reflexiv kontroll hörde det nyfiket viskas ifrån Skogstibble?

Så ja, det eskalerar snabbt nu.

Annonser