Som sagt, bara svenska Krusbär tror fortfarande på att politiker inte ljuger rakt av för ett planerat syfte.

Inget signalerar ‘Amerika först’ så som kolonialistiskt polisarbete på de mest gudsförgätna delarna av planeten – som gud glömt? – allt på grund av att försöka bevisa för någon att Amerika är tufft igen….

Nåja hur som helst, eftersom man redan har förstört det mesta av Mellanöstern, antar vi att ett nytt krig eller två kommer inte att döda särskilt många. Så man kan lika gärna göra det – förutsatt att det kan stoppa iranierna från att säga ‘död åt Israel’, det är det viktigaste av allt för människorna i Amerika, Iran måste så klart hota amerikanska båtar i Persiska viken eftersom den ligger i USA, och inte heller irritera USA:s goda vänner i Saudiarabien genom att försöka sponsra fler terrorister än dem.

Bara svenska Krusbär kan nu alltså undvika att se mönstret i detta!!!

Ovanpå det så skickar alltså Trump – administrationen Carl Vinsongruppen åt fel håll, som vore det av en slump!

Så passande nog i verkligheten, så tycks det ändå finnas någon form av bärande och central underliggande tanke, som bygger på att se till att vingklippa det amerikanska utrikesdepartementet och underrättelsetjänstkollektivet inom den Djupa Staten inom USA.

Att denna tanke alltså inte är så populär i alla läger leder ovillkorligen till att man måste anpassa tillvägagångssättet när man skall effektuera detta som förlopp i verkligheten.

Strategisk reflexiv kontroll alltså i detta, men här och var glimtar verkligheten fram mellan varven.

President Donald Trump ser alltså inte USA: s roll i att hjälpa sina Israeliska allierade att kriga mot Iran. Istället uttrycker han till reportrar, att han vill besegra den islamiska staten, varefter USA kan fokusera på inhemska frågor.

Tillerson spelar barnteater och USA kommer inte gå i krig för Israels skull och allra minst över någon larvig graffiti på robotar på en uppvisning. Detta HAR varit i säck INNAN det kom i påse!

Everyone is a threat, except Saudi Arabia.
zerohedge.com
Annonser